Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starkelady

o wolności,o byciu sobą i o własnej legendzie....

Polecane posty

Gość Starkelady

takie tam luźne rozważania.....ktoś się przyłączy?

tak w wiatr się zamienię ale gdzieś tak za rok bo teraz nie mam czasu i to będzie moja legenda a może i nie

Gość Starkelady
dlaczego w wiatr? i dlaczego-za rok?

Gość Starkelady
hehehe...no tak,przyłączyłeś się na zasadzie piątego koła u wozu....dziękuję i pozdrawiam

Gość amis
ja jestem zawsze sobą a legendy jeszcze nie mam

Gość jeden dzien... jedna noc...
stanowczo coś dla mnie... :);)

wystarczy taka jedna chwila, impuls i całe życie wydaje się prostsze i piękniejsze :D od jakiegoś czasu żyję sobie nie przejmując się niczym i to jest moja legenda :) czy może tak zostać na zawsze?? witam 🖐️

jeden dzien... jedna noc... --poprzestaniesz na tym stwierdzeniu,czy napiszesz coś więcej?

coś więcej? przez dłuuugi czas żyłam w monotonii, dzień za dniem a od niedawna czuję że wychodzę z tego... w końcu!:D kocham być młoda i szalona ot tyle:D:D:D a co u Was ;)??

no a ja mam odwrotnie oj jakiegoś czasu wszystko wydaje mi sie pod górkę i fajnie nie jest o mnie mam w dupie takie legendy 😠 chyba sobie sam swoja napiszę :D:D bo los coś ostatnio przesadzać zaczą

myślę,że w czasie ładnej pogody łatwo jest się uśmiechać ...sztuką jest zachować zimną krew w czasie nawałnicy i nie złamać się pod pierwszym ,lepszym podmuchem...

jakie to warunki? jak dla mnie przede wszystkim cieszyć się chwilą, docenić co się ma i wykorzystać to, żyć krótko a dobrze i SPONTANICZNIE, robić to na co w danej chwili mamy ochotę... :D i nie przejmować się tak wszystkim przede wszystkim... :) Specjalnie dla Was ulubiona myśl moja... :P : "Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz że chcesz coś zrobić, rób to od razu teraz! Dni, które przyjdą, są policzone".

To jest wyzwanie rzucone przez życie właśnie... piąte koło :) Twój wybór czy staniesz do walki :)

ostatnio jakoś mam już dość bo coraz gorzej jest nie to żebym się łamał wymęczyło mnie i urlopuje na kafie przegrywam sobie życie ale tak z lekka nie za mocno

Piąte koło, czytam trochę Twoje posty... Jesteśmy podobni, w końcu się odbijesz, wierzę :) Pierwszy raz w tym tygodniu jestem na Kafe a wczesniej przesiadywałam po kilka godzin, to bez wątpienia dobry objaw mojego \"odbicia się\" :D

Gość amis
jeśli przejmować się chwilą to jestem za tym 100% bo krótki jest nasz żywot

nom to fakt jak zacznę mniej tu bywać też pewnie to stwierdzę mam nadzieję że do stycznia zrealizuję swój pierwszy wielki plan :D:D będę miał już odłożone na motor :D:D:D:D:D:D

Na kafe przechodziłam różne fazy.Sądzę,że tak naprawdę,to nigdy nie byłam tutaj sobą,z różnych powodów....albo może byłam tylko jakimś zniekształconym odbiciem samej siebie,w takiej czy innej formie. Ten topick jest,zapewne,zamknięciem mojego pobytu na kafe.Tak to czuję.

u mnie było tak,że po pewnych wydarzeniach życiowych,zagubiłam własną legendę... dużo pracy włożyłam w jej ponowne odnalezienie....