Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lakosik

Potrzebuje porady

Polecane posty

Gość Lakosik

mam zakola i mozliwe ze beda mi sie dlaej powiekszaly jestem dobrze zbudowany i mam owlosiony tors czy to prawda z etaka lysinka i owlosienie na klacie jest fajne? czy moge sie golic na 1 mm i i miec owlosiony tors ni ebedzie to smiesznie wygladac? i mam zarys kaloryfera czy warto go wyrzezbic skoro mam owlosiony brzuch prosze mile Panei o rade aaa mam 21 lat:P

Gość Lakosik
prosze potrzebuj eporady bardzo mi zalezy co wybrac i z czym jesc tym bardziej z erozstalem sie z dziewczyna po 3 latcha i nagle czuej sie duzo mniej atrakcyjny przez ta lysinke...

Gość aaauuu
aaaaaaaaaaaaa super! Bardzo podobają mi się faceci z kaloryferem, a owłosienie nie ma większego znaczenia. Facet może być całkiem łysy, ale ważne żeby dbał o higienę osobistą, zęby, nie śmierdział i nie ubierał się jak lump.

Gość Lakosik
hmmm ale mi wlosy beda go przyslanialy no dzieki ale pocieszasz mnie czy mowisz serio dziekuje ze odpowiedzialas;)

Gość taka pani
będzie widać nic się nie bój. a baby raczej nie są takimi wzrokowcami jak faceci, wolą dotykać..., a jak do tego dojdzie jeszcze ładnie wyrzeźbiona klatka to już w ogóle. Zgrabny chłopak dzisiaj to rzadkość.

Gość tez moze bycc
:)

Gość Lakosik
a czym golić włosy w pępku?

Gość a po co
a po co na litość boską golić włosy w pępku? Potem odrośnie ich dużo więcej. Nie wyobrażam sobie, żeby facet był bardziej wydepilowany ode mnie. To już przesada. Wolę owłosionych i męskich.

Gość Lakosik co z ciebie za pusty
gej oczywiscie ze bedziesz dalej lysial zakola sie powieksza i pozniej czubek glowy zaczenie lysiec durniu

Gość masz to co najpiękniejsze
nic nie rób z tym torsem- coś wspaniałego!pozdro!