Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atmaska

KOBIETY co o tym sądzicie

Polecane posty

Gość a ja moi mili
zauważyłam, że jestem bardzo apodyktyczna. Ostatnio poszłam na zakupy z moim facetem i kiedy wybierał sobie koszule, upierałam sie, żeby wziął większą, bo ta bedzie za mała. Nie chciał przymierzyć (bo musiałby stać w kolejce, a tego by nie zdzierżył), więc kupił w ciemno (na mój gust za małą) W domu, okazało się, ze jest dobra, ale do momentu powrotu, byłam na niego obrażona, za to, że nie wziął większej (jak mu doradzałam) Następnego dnia, postanowił kupić sobie także wygodne buty. Ok Okazało się, że jego gust w tej materii, znacznie odbiega od mojego i kocioł. Znów posypały się 'krótsze i dłuższe'' , by kupił takie, w jakich JA go widzę, a nie te, które jemu wizualnie pasują i mimo wstrętu do modelu, jaki MI odpowiada, oglądał i przymierzał te właśnie, które mu "delikatnie" zasugerowałam :-O MUSZĘ SIĘ LECZYĆ!!! :-O

Gość hohoooooooooo
nieładnie nieładnie

Gość atmaska
dla mnie to nie jest partnerstwo i coś normalnego jeśli mam chodzić pod dyktando faceca, w tym nie w tamtym nie, ja mam chodzić jak zakonnica a on sam ogląda się za innymi laskami jak ledwo im dupe przykrywa, denerwuje mnie takie zachowanie ale mu nie przemowie!!to boli, chyba, że wg was to dojżałość i coś normalnego?