Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrost

cwany cham zawsze zaliczy panienkę a uduchowiony poeta nigdy

Polecane posty

Gość grrrost

cwany cham prawie zawsze w sobie rozkocha panienkę, a uduchowiony poeta prawie nigdy - taka jest parwda o seksie i miłości

Tak sobie przypomniałam rozmaitych poetów i artystów, których poznałam...problem w tym, ze to byli \"poeci\" i \"artyści\" :D:D:D:D

Gość nie lubię macho
i ciap! :classic_cool:

Prawdziwy artysta to jebaka jakich mało... a osoba o ktorej tu sie pisze, to zwykła picza wołowa

i zasady to, co "tworzy", do poezji nijak się nie ma, za to ma sie bardzo do bredzenia chorego człowieka :D:D:D

Bezedury:D ja nie mogę z tymi artysatami:D lubię niebanalne spojrzenie na rzeczywistość ale tylko na imprezie i to ostro zakrapianej alkoholem:D

ja myslę że jeden i drugi potrafi zaliczyć. ale tylko jeden umie potem napisać o tym piękny wiersz..... :)

piękny wiersz o ruchaniu.............

tylko że ten, który umie napisać wiersz, prędzej go napisze, jak nie zaliczy :D:D:D

o jebanie, ty jesteś jak zdrowie......:):):)

tak retro to brzmi bardzo poetycko;)

kyyrene PRAWDZIWY poeta będzie pisał przed, po a nawet w trakcie... po tym go poznacie:)

po a nawet w trakcie... poetom i kaszkom bananowym mówimy nie!

"a nawet w trakcie..." dlatego nigdy nie chodziłam, nie chodzę i nie bedę chodziła do łożka z prawdziwymi poetami ;)

klaudko:) to zostały ci tylko cwane chamy.......:):) czy może wyodrębniasz jeszcze jakas grupę..? :)

oj, pogłówkuj sama trochę droga retro. Z tych własnych interpretacji i sądów może Ci jakiś fajny topik wyjdzie :D

o Boże, Klaudka, jaka ty tajemnicza dzisiaj....!:) :)

Oj, zdarzają się wiersze :) Np ten, ruchów frykcyjnych w nim nie ma, ale dużo chyba nie trzeba się domyślać? Kazimierz Przerwa-Tetmajer Lubię, kiedy kobieta... Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię w przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to -- i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskonczone przestrzenie nieziemskiego świata. A chamy i łajzy niech spadają na drzewo.

miedzy cwanym chamem a uduchowionym poetą jest jeszcze mnóstwo typów pośrednich...jedni okreslają to mianem "złotego", inni "mdłego" środka :P

Gość retro powiedz mi czy ty
masz fantazje erotyczne z komikiem w roli glownej? Bo widac, ze sie nim interesujesz tylko nie wiem pod jakim względem

a ja wam powiem , że żaden erotyk mnie nie zachwycił żaden poeta nie umiał wydoobyc gorącej atmosfery obleśnego sexualizmu

retro powiedz mi czy ty masz fantazje erotyczne z komikiem w roli glownej? Bo widac, ze sie nim interesujesz tylko nie wiem pod jakim względem ??????????? W Imię ojca i Syna.....!!!!:) cóż za kalumnie pod moim adresem...... ! i za co?? na jakiej podstawie??

żaden poeta nie umiał wydoobyc gorącej atmosfery obleśnego sexualizmu ike:):):) a ty znowu do mnie pijesz....? :)

Akurat retro jest ostatnią osobą, którą bym podejrzewał o jakiekolwiek fantazje erotyczne, a juz na pewno ze mną w roli głównej :)

nie retro twoje sformułowanie sobie przyswoiłam i wykorzystuję bo bardzo mi się podoba:P