Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaduzowaze

Mam ogromne kompleksy z powodu mojej nadwagi

Polecane posty

Gość spalony innym słońcem
mila bladynka wrzuc zdjecie stopy.. swoj kompleks obroc w swoja sile. Jestes wyjatkowa, przez ten palec:) ile osob ma jeszcze taki palec? :) ja sam mam dwa palce(te obok najwiekszych) dluzsze od pozostalych. sa inne niz ustawa przwiduje, ale mam to gdzies. ucianac ich nie zamierzam;) jak ktos(kobieta) zwraca na nie uwage, ze sa dlugie a inni takiich nie maja, to mowie ze te palce odpowiedzialne sa za poczucie humoru u czlowieka ;)

>> Nie martw sie znajdziesz kogoś ,dla kogo liczy sie wnętrze a nie waga Tak tak, napewno szybko kogoś takie znajdzie, w zakonie lub seminarium :classic_cool:

ale sa rozne typy stop, wlasnie sa takei gdzie palce sa rowne i zmniejszaja sie az do najmniejszego:P a drugi to ze wlasnie duzy palec jest duzy, a reszta troche wychodzi ponad:P eh mi sie podobaja meskie stopy:D bardzo:D a jak sa jeszcze takie zyly na nich, ehhh:D i jak facet ma japonki to juz w ogole:D ale jasne ze nie japonki i dres do tego;)

Gość aniaduzowaze
wiem jacy sa faceci zaden porzadny nie zwroci uwagi na taka gruba brzydule jak ja jestem beznadziejna do tego mam brzydka fryzure i takie czerwone poliki czy moze byc gorzej ? :-(

porzadny facet nie zwroci na ciebie uwage? porzadny facet wie ze nie liczy sie figura, bo zawsze to mozna zrzucic:) a taki szczyl jeden z drugim to jasne ze na ciebie nie zwroca uwagi..a w ogole chcialabys takiego szczyla ktora ma pstro w glowie??

Gość olkaaaaaaa
ale przestań sie użalać nad soba tylko zrób cos z tym.....Co CI da to,ze piszesz tu jak sie zle czuejsz itp To Ci nie pomoże kazdy pisze Ci zebyś zaczela sie epiej odzywiac wiecej sie ruszac a problem powoli bedzie znikał Wiec rob to,pisanie nic tak naprawde nie da Tylko utwierdzi Cie w przekonaniu ze masz cos z tym zrobic

wiecie co wam powiem... to ze tyle wazysz to wcale nie jest problem. Moja mama wazy 78kg, ma 38lat nie wyglada na swoj wiek, wyglada mlodziej, ubiera sie mlodziezowo i eksponuje sowje piersi,a bedeac kiedys na festynie ja ubrana na sportowo jak zwykla 20-latka , jeansy, bluza tunika, adidsy , lekko umalowana ,uczesana w kitke, waze o 8kg mniej niz moja mama uslyszalam od jakiegos faceta, ze moja mama wyglada lepiej niz ja... i co to dopiero moze podzialac na psyche... dobrze ze byly mojej mamy przyjaciolki to mnie pocieszyly i powiedzialy ze to nie prawda, ze ona nie jest juz mloda, ze ma zmarszczki, a mi sie chcialo ryczec;( bo mama byla w siodmym niebie jak too uslyszala i obrosla w piorka i nie zwracala uwagi co ja czulam... teraz juz mi przeszlo... takze widzisz waga o niczym nie swiadczy ona tez ma 168cm i wy 78kg...

Gość aniaduzowaze
http://images.starpulse.com/Photos/th/Jay%20Harrington-1.jpg chcialabym takiego ale jeste bez szans jakbym do takiego podeszla, to by mnie wysmial, jak taka gruba swinia nei wstydzi sie podejsc :-(

Gość olkaaaaaaa
a jesli chodzi o te zwiazki itp To ze cchesz schudnac... zrob to dla siebie a nie dla faceta Pomysl o tym ze bedziesz super wygladac,ze od razu poprawi Ci sie humor I wtedy Ty bedziesz mogla powiedziec do kolesia to co mowia oni Uwierz w siebie:)

Gość taka co ma 166 cm i 85 kg
a rozmiar 44/46 juz prawie, witaj ja tez mam ten sam problem, mam nadwge ogromną i jejstem otyła mam 21 lat ale mam chłopaka którego kocham i mnie kocha, jest normalnej budowy, jestesmy juz 2,5 roku z sobą rozmawialismy juz i przyznałam sie ze to jest moj problem ze nie potrafie z tecgo schudnąć, brak motywacji i tyle... ja bym chciała schudnąć do rozmiaru 40/42 by wazyc aby te 10 kg mniej

Gość spalony innym słońcem
drogie panie, nie oklamujcie kolezanki. Ona sama widzi w tym problem, wiec nie klepcie jej po plecach i nie mowcie ze porzadny zwroci na nia uwage. ide o zaklad ze nie raz cieszylyscie sie widzac otyla dziewczyne myslac jedna mniej konkurentka. mozliwe ze zastanawialyscie sie tez widzac grubaske z przystojnym facetem myslac i nazywajac rzeczy po imieniu.. co on w niej widzi w tej grubej swini..

Gość olkaaaaaaa
ja nie okłamuje:P mowie zeby przestala sie nad soba uzalac bo to nie sprawi ze schudnie tylko sie wzięla za siebie...... Bułka z majonezem w taka pogode i w ogole.....1 krok zmiana zywienia abedzie to trudne ale jezeli naprawde chcesz schudnac to musisz sie zmobilizowac

Gość aniaduzowaze
na studiach zaden kolega za bardzo nie chce ze mna rozmawiac tylko siedze w tym durnym kregu falszywych kolezanek i gadamy o nadchodzacych kolokwiach

Gość olkaaaaaaa
no to zrób cos z tym kurde mowisz jak to zle itp a czy kiedykolwiek cos z tym robilas??

ja szczerze powiem ze tak myslalam ale czemu to piszemy? bo na ulicy nie raz mozna zobaczyc kobiete przy kosci z przystojnym facetem niemozliwe? a jednak my nie piszemy ze ma swietna figure, prawie jak modelka, ze nic ma z tym nei robic bo przetsanie kontrolowac swoja wage a juz przy otylosci nie tyle chodzi o wyglad co o zdrowie chodzi o to zeby ona uwierzyla ze tez moze meic faceta, waga nie ejst wyznacznikiem powodzenia:o ja schudlam 9kg i teraz czuje sie swietnie moze jeszcze schudne, zobaczymy ale nie mam kompleksow jak autorka sie zali to prosta droga zeby schudnac, mz!:P

ej Ty tam. Ja jestem facetem. Rok temu wazylem prawie 78 kg przy wzroscie 167 cm. Tak sie ogarnalem ze po 3 m-cach wazylem juz 58 kg. I do dzisiaj dbam o to aby ne przytyc. Sile ktora zuzywasz na zakladanie durnych topikow - wykorzystaj lepiej na cwiczenia i ulozenie wlasciwego jadlopsisu. Bo jak widzisz mozna spokojnie schudnac tylko trzeba chciec.

Gość aniaduzowaze
fajna madchen sory za szczerosc ale tez jakas super laska nie jestes patrzac na to zdjecie

czytalas o mojej mamie...trzeba wierzyc w siebie i byc pewnym siebie to juz polowa sukcesu, pozniej ubrac sie jakos tak zeby wyesponowac to co ma sie najlepsze i sukces gwarantowany, ja majac 172cm wrostu wagi 70kg[ jestem na diecie 65to moj cel] uslyszalam ze moja mama lepiej wyglada ,a ma 168cm i 78kg... jestesmy do siebie podobne tyle ,ze ja bodynka wlosy tak z 10cm za lopatki a moja mama czarne i do pasa...

Gość olkaaaaaaa
popieram:) bierz sie za siebie a nie uzalasz sie tu I przestan jesc takie bomby kaloryczne:)

idz do sklepu i zobacz co lepiej wyglada kolorowe warzywa i owoce, czy jasny chleb, ciastka, majonez, i takie tam? zamiast 3 kanapek zjedz jedna i do tego jablko zamiast tlustego jedz chude ja nigdy nie jadlam tlustych rzeczy, moja mama chudo gotuje i dlatego nawet nie wiem jak boczek i golonka smakuje;) ja nie widze problemu zeby inaczej kupowac kiedys mialam problem ze slodyczami, musialam codziennie przynajmnijej jedno ciastko zjesc, a jakze teraz mnie juz nie kusza slodycze, wole zjesc jalbko albo banana i miec czyste sumienie;)

Gość aniaduzowaze
postaram sie zmeinic :-)

Gość olkaaaaaaa
nie wazne czy jest fajna laska czy nie wazne ze sie dobrze czuje nie uzala sie nad soba jak robisz to Ty...nie znajde faceta,jestem straszna Wiele osob ma taki problem ale wielu sie zmobilizowalo i cos z tym robi takze Ty tez cos z tym rob Bo sadzac po Twoich wypowiedziach nie bardzo tego chcesz piszesz jak zle ale nie ze chcesz to osiagnac

Gość taka co ma 166 cm i 85 kg
łądnie sie mówi o diecie, ja niemam szans zastosować diety bo u mnie w domu praktycznie naokrągło sie je to samo: rano/wieczór chleb a na obiad zazwycaj to samo, ziemniaki, mięso, zupa warzywana z makaronem- obiad co drugi dzien, jak a jak go niem jemy chleb, i jak tu diete wprowadzic- nie ma kasy

panuje przekonanie ze oosby grube sa weselsze i takie tam ale sa tez takie ktore sie nad soba uzalaja i obwiniaja swiat za swoja tusze.. autorka chyda do nich nalezy nikt za ciebie nie schudnie a sama sie jeszcze bardziej nakrecasz ze nikogo nie znajdziesz, ze gruba jestes, itp wez sie za siebie, efekty nie przyjda w ciagu ejdnego dnia do tej wagi dochodzilas cale zycie, wiec chudnie sie powoli a nie na miesiac po 5kg

Gość olkaaaaaaa
to wystarczy jesc mniejsze porcje jak to zawsze znajdzie sie argument heh a to nie ma kasy,a to w domu sie tak je,a to nie ma czasu itp