Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaduzowaze

Mam ogromne kompleksy z powodu mojej nadwagi

Polecane posty

Gość karramba87
ja tez lubie jesc ale pochamuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aniaduzowaze
ja juz nie wiem co mam robic to wszystko mnie przerasta mam ochote to wszystko olac isc spac :-(

Idź do psychologa!!! Być może jesteś "kompulsywnym" żarłokiem - masz napady obżarstwa???

Jesli ta Anka która się tu udziela a zalożycielka tematu to ta sama osoba, to fajna madchen i olkaaa dajcie sobie spokój, szkoda nerwów:O

Dlaczego jesz takie paskudztwa: 2 słodkie bułki, buła z szynką i majonezem i 2 lasagne????????????????? mogłaś zjeść chudy biały ser lub gotowane jajko z sałatką na śniadanie, pierś z kurczaka z warzywami na obiad.

Gość karramba87
ja tam od tych wszystkich mięchów wole owoce, jakieś pomarańcze, grejfruty, ananasy, arbuzy. wybierz to co lubisz ale ogranicz tluszcz. nie jestem chudzinka ale sie nie obzeram i potem nie placze ze jestem gruba i nikt mnie nie kocha

Gość aniaduzowaze
Niestety :(, już dziś miałam zacząć dietę, ale nie udało mi się, poszłam do BIEDRONKI, kupiłam to i zjadłam: Princessę, Snickersa, Pierniki te duże, bułkę słodką i chipsy Top Chips :(. Jeszcze oprócz tego jadłam śniadanie, obiad i kolację :(. Co robić? Pomóżcie, proszę!

Gość aniaduzowaze
zawsze wieczorami lapie nie wilczy glod teraz wlasnie moje zycie wyglada wlasnie spanie komp jedzenie bo nie mam mezczyzny a studia sie skonczyly a do pracy takiego grubego cielska nikt nie wezmie :-( na hostesse sie nie nadaje :-(

karamba masz racje owoce przede wszystkim jakies chude mieso, ryby a nie slodycze!! ja jem cipsy rowniez, ale raz na jakis czas!!

Musisz iść do psychologa, moim zdaniem twoje problemy z jedzeniem mają podłoże psychiczne...Bo tyle rzeczy naraz raczej ktoś, kto nie ma problemu, by nie zjadł...

Gość aniaduzowaze
to z 12:58 to podszywacz

to wez cos z tym zrob nie siedz z zalozonymi rekoma bo samo nie spadnie w domu zacznij cwiczyc, gdzie widzisz problem?

Gość aniaduzowaze
Za kogo mnie masz? Do psychologa? sama sobie idź

no to nie sluchaj naszych rad skonczy sie tak ze nie bedziesz z domu wychodzic bo sie swojej tuszy wstydzisz ale kurde o jakiej tuszy mowie! ty nie wazysz 150kg tylko 74 czy 75 latwo mozesz zrzucic przynajmnniej 5 kg wystarczy chciec!

Gość aniaduzowaze
musze miec dla kogo chudnac a sama z siebie nie potrafie potzrebuje mezczyzny do tego zeby nmnie zmotywowal :-(

Gość olkaaaaaaa
heheh a ja wlasnie jem sobie marcheweczke ale pyszna:)

Gość aniaduzowaze
widze ze kogos bawi podszywanie...

to cienki bolek jestes jesli facet ma cie motywowac facet cie rzuci i rzucic sie na jedzeie bo znowu ci bedzie wszystko jedno?

Gość aniaduzowaze
Kiedyś miałam, bo byłam szczupła zakochałam się w sąsiedzie spod 5.

A co ty myślisz, że ludzie chodzący do psychologa to idioci??? Masz problem, to poszukaj pomocy, proste!!!

Gość karramba87
nie od razu cwiczenia bo zawalu dostanie. wychodz na godzinne spacery i ze slodyczmi definitywny koniec, owoce, owoce jeszcze raz owoce

Gość aniaduzowaze
Sama jesteś idiotką, wiesz co? nie mam ochoty cię słuchać i twoich glupich rad. Spadaj

Przecież to nie średniowiecze. Psycholog to taki sam specjalista jak ginekolog czy proktolog- jak im można co nieco pokazać :-D to z psychologiem o problemach pogadać i dostać fachową radę. Przy taki problemie trudno samemu sobie poradzić (chyba- tak mi się wydaje).

Schudnąć dla faceta??? Beznadziejna motywacja.... Schudniesz, ale twoje kompleksy pozostaną... Zresztą, przy takim jedzeniu wątpię, żebyś schudła...

ja nie mowie ze ma cwiczyc po 5 godzin dziennie! ale chyba 20brzuszkow ja nie zabije:o co wy sie tak z nia cackacie?? kobieto wez sie za siebie, juz tego belkotu nie mozna sluchac:o

Gość karramba87
forum pod tytułem:" jestem gruba help! ale nie mów mi ze mam mniej zrec."