Gość To brzmi ciekawie... szkoda Napisano Lipiec 3, 2008 HM :D szukam ceniacej się kobiety Autorze topiku, piękne słowa! Musisz być wartościowym człowiekiem, mam 29 lat uważam że 37 lat to jak dla mojego potencjalnego partnera idealny wiek jestem z Mazowsza może popiszemy? Co jeszcze chcesz o mnie wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na topiku nie przypadkiem Napisano Lipiec 3, 2008 Autorze, też dorobiłam się podszywa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To brzmi ciekawie... szkoda Napisano Lipiec 3, 2008 Sam sobie odpowiadasz, twierdząc, że to własciwa różnica wieku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Lipiec 3, 2008 \"Mój taki nie będzie, nigdy nei zdradzę kobiety którą pokcoham i nie są to puste słowa.\" czyli stawiasz powazny warunek wyłączajacy Twą odpowiedzialność... doskonala wymówka, bo jesli zdradzisz, to powiesz, ze nie pokochales naprawde :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Mikosia to powyzej to mój podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 w moim niku jest "ceniącej" a w podszywie "ceniacej" Uwazajcie na mój podszyw, bo nawet się skubaniec zaczernił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikoska 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Do autora topiku: Pieknie mowisz... Pewnie kazda kobieta chcialaby aby jej mezczyzna mowil do niej takie rzecy. Mam nadzieje, ze swoje slowa naprawde wprowadzasz w czyn. jesli tak, mysle, ze dobry z Ciebie czlowiek i odpowiedni partner zyciowy. Nie, nie:) Nie dla mnie oczywiscie. Ale dla wielu fajnych kobiet. Licze na to, ze wreszcie taka znajdziesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Mikosia dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 o tym seksie to podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na topiku nie przypadkiem Napisano Lipiec 3, 2008 Wiesz, Autorze, daleka jestem od tego, by już na wstępie definiować cel. Trzeba się poznać, żeby cokolwiek nakreślać jeżeli chodzi o charakter znajomości. Nieprawdaż?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 3, 2008 komiczne, przestań:D facet ma dobre intencje...choć rzeczywiscie nie ma zbyt wybujałej wyobraźni;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Och jak mnie drażnią takie topiki. Te Twoje wyznania to jak kampania prezydencka...jak wygram to nasz Kraj zmieni oblicze. Nie rozumiem jak możesz pisać coś na wyrost,rozumiem chciałbyś by tak wyglądał Twój zwiazek ale niczego nie mozna być pewnym. A Ty obiecujesz,działasz na wyobraźnie samotnych kobiet. To na tyle cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polaola 0 Napisano Lipiec 3, 2008 znacie ten cytat z literatury? "a wszystko to słowa, słowa, słowa ..." :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 złosliwa smica 30, Twój nik pasuje do Ciebie Po co ta złośliwośc i z jakiego powodu ,ja tylko pisze jaki jestem i co ma dla mnie w życiu wartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Hmmm czy ja sie czepiam Twojego nicku? --- wygląd dla Ciebie nie jest wazny ,sfera materialna? Ma tylko Cie kochać? A Ty oprócz fantastycznej love do końca życia co możesz zaoferować? Byłeś już pewnie żonaty...a może wdowiec? Ok juz nic nie napisze.Szczęścia życze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Justyna jak to Ty sie podszywasz to nie mam wiecej pytań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Nie wiem jakim cudem ktos ukradl mi ni- i ma teraz "ceniącej" ytak jak ja Po prostu pomijajcie wszelkie chamskie i agresywne posty bo to sa moje podszywy, a takze te dotyczace seksu (ktos sie podszywa). Ten topik nie ma sensu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 dla mnie najwazniejszy jest drugi czlowiek, czy jest wrazliwy, czy ma dobre serce, czy mozna z nim cos zbudowac Musi oczywiscie byc to cos, zaiskrzyc Nie tylko faceci bywaja wyrachowani w uczuciach ,sa tez takie kobiety O moim zyciu osobistym nie bede pisał na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikoska 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Tak jak myslalam... Nie to forum:( niestety... ale glowa do gory:) bedzie dobrze. Pewnie jak nie tutaj, to poznasz kogos wartosciowego w innym miejscu. Pozdrawiam. I znikam ju, bo gosci sie dzis spodziewam. Wiadomo dlaczego:P:) Buziaki dla autora:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na topiku nie przypadkiem Napisano Lipiec 3, 2008 Odezwę się via mail Powinniśmy się poznać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na topiku nie przypadkiem Napisano Lipiec 3, 2008 Uważny obserwator odróżni podszyw od oryginału:) Trzeba szukać, aby znaleźć, samo nic nie przychodzi, a nawet jeśli przyjdzie, trzeba wiedzieć, jak złapać, by zostało przy nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za wstrzasajaco uprzejme Napisano Lipiec 3, 2008 ależ te podszywy się wyspecjalizowały w swoim fachu ...fiu fiu fiu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Z mama nie mieszkam od wielu lat :) i sam świetnie umiem gotować, więc znowu neiudany podszyw 37 lat, na początku napisałem o sobie parę słów Wciąż wierzę że napisze do mnie fajna dziewczyna z kafeterii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Tutaj piszą same fajne dziewczyny:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enigmatyczna_ 0 Napisano Lipiec 3, 2008 a ja szukam ceniacego sie pana po 30, niezależnego finansowo, bez zobowiązań, katolika, niekoniecznie praktykującego, bruneta o ciemnych oczach, cechy charakteru zweryfikuje potem... tylko ta Wawka za daleko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 3, 2008 kliszka napisałaś do podszywacza- naszej Justysi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 DLa wyjasnienia-nie mieszkam z mamą i jestem całkiem normalnym i samodzielnym facetem, jescze tez z nikim z kafeterii nie mailowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Enigmatyczna jestem brunetem o zielonych oczach :) Może kolor oczu byś odpuściła? ;) Natomiast odległość to jakiś problem,ale nie nie do pokonania, jakbym sie zakochał to dązyłbym do tego żeby być razem, nawet zmiana pracy wchodziłaby w grę A skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enigmatyczna_ 0 Napisano Lipiec 3, 2008 teraz wychodzę potem ponegocjujemy ja 250km od Wawki kierunek SE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Jestem architektem a nie kasjerem, w moim zawodzie nie ma większych problemów ze znalezieniem pracy, tym bardziej że i tak nie siedzę w jednym miejscu. Podszywaczu, nie udaje ci się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach