szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Nie szukam flirtu ani przygody. Szukam miłości, kogos z kim będę na dobre i na złe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiie w pomarańczach Napisano Lipiec 3, 2008 nieryzykujesz jeśli się nie zakochasz, bo jeśli sie zakochasz to ryzykujesz wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 desiree, ale próbować zawsze można, nawet jak jest tylko 1 procent szansy że tą droga się kogoś pozna. Mój znajomy poznał przez internet miłość swojego życia, ale może to jest tak jakby trafił szóstkę w totka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Ale ja nie mówię o szukaniu przez internet, ja mówię o szukaniu tutaj. Nie obawiasz się opinii, jaka panuje o kafeteriankach, że są to brzydkie zakompleksione frustratki, które wylewają tu swoją gorycz, że nic nie osiągnęły i "przegrywają życie" siedząc non-stop na kafeterii?? Dobra, żartuję sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Desiree Wierze ze wszędzie mozna spotkac kogos fajnego i ze na kafeterie wchodza rozni ludzie, nie mozna uogólniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikoska 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Witam. Ja z cala pewnoscia nie bede odpowiednia kandydatka i nawet nie mam zamiaru nia byc. Jestem mezatka. To, ze nieszczesliwa, swoja droga. Ale nie o to chodzi. Wydaje mi sie, ze wybrales zle miejsce, aby o tym napisac. Bo na tym forum jest mnostwo ludzi, ktorzy zucaja obelgi i potrafia tylko krytykowac. Poza tym wystepuje tutaj chamstwo pod rozna postacia. To moze strasznie odrzucac. Na zadnym innym forum nie spotkalam sie jeszcze z taka iloscia agresji. Ale to tylko moja opinia:). Trzymam kciuki i zycze powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Mikoska, dziękuję za radę i wypowiedz, pewnie masz rację I życze Ci żebyś była szczęśliwa, bo wtedy życie jest piekne i mozna sobie poradzić z każdym problemem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do zalozyciela topiku Napisano Lipiec 3, 2008 jak widzisz samym jadem tu zawialo , nie zwazaj na glupie wpisy ,moj maz jest 11 lat starszy ode mnie mamy najlepszy skarb na swiecie czyli cudowne dwuletnie dziecko,i w naszym zwiazku nikt nie odczuwa ani nie zauwaza roznicy wieku,dodam ze moj maz to wlasnie milosc mojego zycia !!! wrzucam tu swoj wpis aby bylo tu cos milego wsrod tych lekko dolujacych wiec czekaj na swoja kobiete z cierpliwoscia czego ci zycze powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikoska 0 Napisano Lipiec 3, 2008 dzieki. dzis sa moje urodziny, wiec potraktuje to jak zyczenia urodzinowe. moze sie pelnia? bardzo bym chciala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desiree83 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Napisałam, że to był żart, też zawsze się odżegnuję os wszelkich stereotypów i uogólnień. Ale chodziło mi własnie o to, co napisała mikoska. Chyba, że potrafisz się zdystansować do tego, co piszą niektórzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Mikosia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Kobiet sie o wiek nei pyta, ale ile lat konczysz jesli to nie tajemnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constantine 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Byłabym zainteresowana ale niestety jestem z pomorza :( powodzenia :) Ps. Podszywy daja znać o sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Potrafie sie zdystansować, wiem że internet rządzi się swoimi prawami i tu mozna napisac wszytko. Smutne ze jak sa jakies wrtykuly to pozytywne komentarze zdarzaja sie glownie.......pod nekrologami. Nie najlepiej to swiadczy o kulturze osobistej naszego spoleczenstwa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 do zalozyciela topiku -dziekuje Mikosia- Jeszcze raz wszystkiego NAJ , nie wiem jak sie tu wysyla kwiatki, ale kwiatek urodzinowy dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Constantine Odległość to nie jest problem nie do przezwycięzenia, jesli masz ochote to napisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 widze ze jakis moj podszyw sie juz pojawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
constantine 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Teraz muszę zmykać , koniec pracy :)Postaram się odezwać póżniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Mikozka Ale nie wiem czy ktos sie pod Ciebie nie podszywa, bo przeciez pisalas ze jestes męzatka. No i zamist "mikoska" jest "mikozka" wiec to chyba Twój podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 3, 2008 "nei wyobrazam sobie bycia z kims bez milosci, zdrad, itp" no jak bez zdrad sobie nie wyobrażasz to u mnie byłbyś spalony:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Constantine to miło, napisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 doprawdy, zle sformułowałem zdanie ;) Nie wyobrazam sobie zeby kochający sie ludzie mogli byc wobec siebie nieszczerzy, zdradzać się, oszukiwać, ranić.....Taki zwiazek nie miałby dla mnei sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doprawdy 0 Napisano Lipiec 3, 2008 wiem szukam- tak się tylko zaczepiam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na topiku nie przypadkiem Napisano Lipiec 3, 2008 Też mieszkam w stolicy:) Ale jestem dla Ciebie za młoda, Autorze Chociaż może rzeczywiście to nie przypadek, że tu weszłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Może przejdziemy na maila? deryl3@wp.pl Jak miło że jednak ktos sie odezwał 29 latko napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikoska 0 Napisano Lipiec 3, 2008 widze, ze ktos sie podemnie probuje poszywac. Mam 22 lata i bardzo dziekuje za zyczenia, kwiatki... Pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
komiczne 3 Napisano Lipiec 3, 2008 "Nie wyobrazam sobie zeby kochający sie ludzie mogli byc wobec siebie nieszczerzy, zdradzać się, oszukiwać, ranić.....Taki zwiazek nie miałby dla mnei sensu." odczytajmy ten tekst stosując zasady logiki prawniczej... napisałes ze nie wyobrazasz sobie wyzej wyminionych działan, co nie oznacza, ze tego nie robisz... po prostu masz niezbyt rozwiniętą wyobraźnie, lub nie zdajesz sobie sprawy, ze takich rzeczy sie nie wyobraża, bo one sie po prostu dzieją :) Po drugie - piszesz, ze taki związek nie miałby sensu - wiekszosc ludzi zycje w związkach bez sensu :) wiec Ty tez mozesz... Tak wiec mozesz zdradzac, oszukiwac, ale robisz to bez wczesniejszego wyobrażania oraz stwierdzic uczciwie, ze zyjesz w zwiazku bez sensu... Nie zdystansowales sie nalezycie od zdrady, a tylko użyłeś wybiegu słownego dla zatuszowania swych intencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 na topiku nei przypadkiem Nie tyle ze mi przeszkadza, ale mysle ze Przeszkadzłoby Tobie :) 18 lat to wiek kiedy jeszcze raczej się nie mysli o poważnym związku, ja jak miałem 18 lat to nie byłem gotowy na nic powaznego, ale to piekny wiek Mikosia tak sie domyslilem ze to podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 komiczne Ja nie zdradzam jak jestem z kims w zwiazku Nie odpowiadam za innych Dla mnie zwiazek w którym ludzie się oszukują jest chory Mój taki nie będzie, nigdy nei zdradzę kobiety którą pokcoham i nie są to puste słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikoska 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Aha i jescze jedno. Do mikozka. Daruj sobie, dobrze? Ja nie mowie i nie pisze w taki sposob. A jesli az tak bardzo sie nudzisz... Popisuj sie w innym miejscu. Gdybym miala 49 lat, pewnie nie weszlabym dzis na to forum. Ale mam 22:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukam ceniącej się kobiety 0 Napisano Lipiec 3, 2008 na topiku nei przypadkiem to na pewno Twoj podszyw nie powinienem na to reagowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach