Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam ceniącej się kobiety

Poznam dziewczyne ktora jeszcze nie spotkala milosci swojego zycia

Polecane posty

Gość agiie w pomarańczach
nieryzykujesz jeśli się nie zakochasz, bo jeśli sie zakochasz to ryzykujesz wiele

Ale ja nie mówię o szukaniu przez internet, ja mówię o szukaniu tutaj. Nie obawiasz się opinii, jaka panuje o kafeteriankach, że są to brzydkie zakompleksione frustratki, które wylewają tu swoją gorycz, że nic nie osiągnęły i "przegrywają życie" siedząc non-stop na kafeterii?? Dobra, żartuję sobie :)

Witam. Ja z cala pewnoscia nie bede odpowiednia kandydatka i nawet nie mam zamiaru nia byc. Jestem mezatka. To, ze nieszczesliwa, swoja droga. Ale nie o to chodzi. Wydaje mi sie, ze wybrales zle miejsce, aby o tym napisac. Bo na tym forum jest mnostwo ludzi, ktorzy zucaja obelgi i potrafia tylko krytykowac. Poza tym wystepuje tutaj chamstwo pod rozna postacia. To moze strasznie odrzucac. Na zadnym innym forum nie spotkalam sie jeszcze z taka iloscia agresji. Ale to tylko moja opinia:). Trzymam kciuki i zycze powodzenia:)

Gość do zalozyciela topiku
jak widzisz samym jadem tu zawialo , nie zwazaj na glupie wpisy ,moj maz jest 11 lat starszy ode mnie mamy najlepszy skarb na swiecie czyli cudowne dwuletnie dziecko,i w naszym zwiazku nikt nie odczuwa ani nie zauwaza roznicy wieku,dodam ze moj maz to wlasnie milosc mojego zycia !!! wrzucam tu swoj wpis aby bylo tu cos milego wsrod tych lekko dolujacych wiec czekaj na swoja kobiete z cierpliwoscia czego ci zycze powodzenia ;)

dzieki. dzis sa moje urodziny, wiec potraktuje to jak zyczenia urodzinowe. moze sie pelnia? bardzo bym chciala:)

Napisałam, że to był żart, też zawsze się odżegnuję os wszelkich stereotypów i uogólnień. Ale chodziło mi własnie o to, co napisała mikoska. Chyba, że potrafisz się zdystansować do tego, co piszą niektórzy...

Byłabym zainteresowana ale niestety jestem z pomorza :( powodzenia :) Ps. Podszywy daja znać o sobie ;)

Potrafie sie zdystansować, wiem że internet rządzi się swoimi prawami i tu mozna napisac wszytko. Smutne ze jak sa jakies wrtykuly to pozytywne komentarze zdarzaja sie glownie.......pod nekrologami. Nie najlepiej to swiadczy o kulturze osobistej naszego spoleczenstwa :(

"nei wyobrazam sobie bycia z kims bez milosci, zdrad, itp" no jak bez zdrad sobie nie wyobrażasz to u mnie byłbyś spalony:P

Gość na topiku nie przypadkiem
Też mieszkam w stolicy:) Ale jestem dla Ciebie za młoda, Autorze Chociaż może rzeczywiście to nie przypadek, że tu weszłam...

widze, ze ktos sie podemnie probuje poszywac. Mam 22 lata i bardzo dziekuje za zyczenia, kwiatki... Pozdrawiam cieplutko

"Nie wyobrazam sobie zeby kochający sie ludzie mogli byc wobec siebie nieszczerzy, zdradzać się, oszukiwać, ranić.....Taki zwiazek nie miałby dla mnei sensu." odczytajmy ten tekst stosując zasady logiki prawniczej... napisałes ze nie wyobrazasz sobie wyzej wyminionych działan, co nie oznacza, ze tego nie robisz... po prostu masz niezbyt rozwiniętą wyobraźnie, lub nie zdajesz sobie sprawy, ze takich rzeczy sie nie wyobraża, bo one sie po prostu dzieją :) Po drugie - piszesz, ze taki związek nie miałby sensu - wiekszosc ludzi zycje w związkach bez sensu :) wiec Ty tez mozesz... Tak wiec mozesz zdradzac, oszukiwac, ale robisz to bez wczesniejszego wyobrażania oraz stwierdzic uczciwie, ze zyjesz w zwiazku bez sensu... Nie zdystansowales sie nalezycie od zdrady, a tylko użyłeś wybiegu słownego dla zatuszowania swych intencji

na topiku nei przypadkiem Nie tyle ze mi przeszkadza, ale mysle ze Przeszkadzłoby Tobie :) 18 lat to wiek kiedy jeszcze raczej się nie mysli o poważnym związku, ja jak miałem 18 lat to nie byłem gotowy na nic powaznego, ale to piekny wiek Mikosia tak sie domyslilem ze to podszyw

Aha i jescze jedno. Do mikozka. Daruj sobie, dobrze? Ja nie mowie i nie pisze w taki sposob. A jesli az tak bardzo sie nudzisz... Popisuj sie w innym miejscu. Gdybym miala 49 lat, pewnie nie weszlabym dzis na to forum. Ale mam 22:)