Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam ceniącej się kobiety

Poznam dziewczyne ktora jeszcze nie spotkala milosci swojego zycia

Polecane posty

Gość To brzmi ciekawie... szkoda
HM :D szukam ceniacej się kobiety Autorze topiku, piękne słowa! Musisz być wartościowym człowiekiem, mam 29 lat uważam że 37 lat to jak dla mojego potencjalnego partnera idealny wiek jestem z Mazowsza może popiszemy? Co jeszcze chcesz o mnie wiedzieć?

Gość na topiku nie przypadkiem
Autorze, też dorobiłam się podszywa:)

Gość To brzmi ciekawie... szkoda
Sam sobie odpowiadasz, twierdząc, że to własciwa różnica wieku???

\"Mój taki nie będzie, nigdy nei zdradzę kobiety którą pokcoham i nie są to puste słowa.\" czyli stawiasz powazny warunek wyłączajacy Twą odpowiedzialność... doskonala wymówka, bo jesli zdradzisz, to powiesz, ze nie pokochales naprawde :D

Do autora topiku: Pieknie mowisz... Pewnie kazda kobieta chcialaby aby jej mezczyzna mowil do niej takie rzecy. Mam nadzieje, ze swoje slowa naprawde wprowadzasz w czyn. jesli tak, mysle, ze dobry z Ciebie czlowiek i odpowiedni partner zyciowy. Nie, nie:) Nie dla mnie oczywiscie. Ale dla wielu fajnych kobiet. Licze na to, ze wreszcie taka znajdziesz:)

Wiesz, Autorze, daleka jestem od tego, by już na wstępie definiować cel. Trzeba się poznać, żeby cokolwiek nakreślać jeżeli chodzi o charakter znajomości. Nieprawdaż?:)

komiczne, przestań:D facet ma dobre intencje...choć rzeczywiscie nie ma zbyt wybujałej wyobraźni;) :D

Och jak mnie drażnią takie topiki. Te Twoje wyznania to jak kampania prezydencka...jak wygram to nasz Kraj zmieni oblicze. Nie rozumiem jak możesz pisać coś na wyrost,rozumiem chciałbyś by tak wyglądał Twój zwiazek ale niczego nie mozna być pewnym. A Ty obiecujesz,działasz na wyobraźnie samotnych kobiet. To na tyle cześć

znacie ten cytat z literatury? "a wszystko to słowa, słowa, słowa ..." :-D

Hmmm czy ja sie czepiam Twojego nicku? --- wygląd dla Ciebie nie jest wazny ,sfera materialna? Ma tylko Cie kochać? A Ty oprócz fantastycznej love do końca życia co możesz zaoferować? Byłeś już pewnie żonaty...a może wdowiec? Ok juz nic nie napisze.Szczęścia życze:)

dla mnie najwazniejszy jest drugi czlowiek, czy jest wrazliwy, czy ma dobre serce, czy mozna z nim cos zbudowac Musi oczywiscie byc to cos, zaiskrzyc Nie tylko faceci bywaja wyrachowani w uczuciach ,sa tez takie kobiety O moim zyciu osobistym nie bede pisał na forum

Tak jak myslalam... Nie to forum:( niestety... ale glowa do gory:) bedzie dobrze. Pewnie jak nie tutaj, to poznasz kogos wartosciowego w innym miejscu. Pozdrawiam. I znikam ju, bo gosci sie dzis spodziewam. Wiadomo dlaczego:P:) Buziaki dla autora:*

Odezwę się via mail Powinniśmy się poznać:)

Uważny obserwator odróżni podszyw od oryginału:) Trzeba szukać, aby znaleźć, samo nic nie przychodzi, a nawet jeśli przyjdzie, trzeba wiedzieć, jak złapać, by zostało przy nas:)

Gość co za wstrzasajaco uprzejme
ależ te podszywy się wyspecjalizowały w swoim fachu ...fiu fiu fiu....

a ja szukam ceniacego sie pana po 30, niezależnego finansowo, bez zobowiązań, katolika, niekoniecznie praktykującego, bruneta o ciemnych oczach, cechy charakteru zweryfikuje potem... tylko ta Wawka za daleko :(

Enigmatyczna jestem brunetem o zielonych oczach :) Może kolor oczu byś odpuściła? ;) Natomiast odległość to jakiś problem,ale nie nie do pokonania, jakbym sie zakochał to dązyłbym do tego żeby być razem, nawet zmiana pracy wchodziłaby w grę A skąd jesteś?