Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaczenie tabletek

HEMorigen+ CYclonamine

Polecane posty

Gość polaczenie tabletek

Lekarka mi to przepisala bo mam obfite miesiaczki,czy naprawde to mi pomoze? Znacie te leki?

Gość polaczenie tabletek
bede wdzieczna,jade na urlop w czasie @ i to moja jedyn nadzieja te tabletki:O

Ok, nie bylam pewna, czy Hemorigen to faktycznie te, bo duzo bralam takich rzeczy na obfitosc. Hemorigen nic mi nie pomogl, zreszta on jest bez recepty, ziolowy i naprawde nie widzialam zadnych ale to zadnych efektow. Ale ja mialam meeega problemy, wiec moze jesli masz mniejsze miesiaczki niz ja mialam to beda widoczne efekty. Natomiast Cyclonamine jest na recepte i bralam je chyba 3 razy w zyciu po kilka miesiecy. Za pierwszym razem, mialam chyba 16 lat, nie zmienijszylo obfitosci w ogole (ale tak jak mowie, ja mialam miesiaczki krwotoczne), ale za to skrocilo mi okres z 10 do 6 dni, ale to i tak dopiero po kilku miesiacach stosowania. Wtedy bralam tylko to i dziekowalam Bogu, ze wymyslili te tabletki :P Ostatnio CYCLONAMINE mi przepisal lekarz, bo pojawila mi sie jakas nieregularnosc i mialam okres, ktory trwal 4 tygodnie, wzielam cale opakowanie Cyclonamine i czegos tam ejszcze, i dopiero jak zjadlam cale opakowanie obydwuch to pomoglo (czyli po jakichs 2 tygodniach, jak zjadlam caly listek, to okres minal). Jakos bardzo rewelacyjne nie sa, Hemorigen darowalabym sobie od razu.

pamietam, ze przez pierwsze 2 czy 3 miesiace brania Rutinoscorbin (3x dziennie po 2 albo 3 tabletki, nie pamietam juz) widocznie sie zmniejszyly, ale potem organizm sie przyzwyczail i musialam brac po 20, ale lekarz mi zabronil az tyle. Z perspektywy czasu mysle, ze dopiero tabletki antykoncepcyjne mi zmniejszyly krwawienie i to naprawde bardzo. A jak to wygalda u Ciebie?

aha i tabletki anty mi zmniejszyly okres na dlugo, bo nie biore od 2 lat, a okres jest normalny, znaczy duuuuzo slabszy niz kiedys :)

Gość autttorka topiku
ja niestey nie moge tabletek bo waze ponad 80kg i est niewskazane

ale ile masz lat? czemu dopiero teraz cos z tym chcesz robic? heh, ja od razu musialam, bo ja przez to zyc normalnie nei moglam :O

Gość autorkaaa topiku
Dlugo,dlugo mialam spokoj bo lykalam tabletki antykoncepcyjne.Niestety przybralam w tym czasie na wadze i teraz jak bylam po porodzie u gina juz mi nie pozwolila brac pigulek a szukac innego rozwiazania. ba! leczylam sie nawet za granica,tam leczono mnie GESTAGENAMI,ale mialam inne skutki uboczne.Czuje juz bol brzucha na @,wiec zobacze i napisze jak zadziala to polaczenie tabletek..