Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

Witam wszystkie fajne babeczki.Postanowilam , ze i ja zaloze temacik na kafe , a co:D.Wiadomo-kolezanka nie zawsze ma czas i ochote sie spotkac, dzieci, maz, pies i inne obowiazki..., kazdy goni za swoimi sprawami, wiec moze chociaz tu znajda sie duszyczki, chetne do konwersacji o prozie zycia, wielkich smutkach i malych radosciach, o tym co nas boli i cieszy:)ot po prostu o wszystkim:).Przedzial wieku-nieistotny-wazne sie checi:).Licze na to, ze z tlumu kafeteriuszy wylowie kilka kobietek z poczuciem humoru i odrobina wolnego czasu na wirtualne rozmowy:).Slowo ode mnie-rocznik 1985-niepoprawna optymistka, ktora czesto za swoj optymizm i serce na dloni dostaje po dupie...mimo wszystko wierze w ludzi...Wiecej...moze potem-na razie pisze sama do siebie:).Nie przedluzajac-topik uwazam za otwarty:):D

Gość brzask
Gorąco idę sobie zrobić kawę. Jestem gotowa pogadać. Przydałby się jakiś wątek.

Gość brzask
Siedzę sama w domu i jest mi trochę smutno.

brzask-->witam pierwsza odwazna:), watek juz jest, co z tego dalej wyjdzie to zalezy od nas:).Pomijam milczeniem dziwne wpisy, na ktore nawet szkoda czasu odpowiadac...na kafeterii sie tego nie uniknie, wiec przyzwyczailam sie, ze poziom niektorych ludzi jest ponizej jakiejkolwiek krytyki, wiec idzmy dalej:)

brzask słoneczko ty moje KAWA GORĄCA czy ty udaru już dostałaś jesoo na samą myśl o czymś takim już mi się gorąco zrobiło :D

brzask zaczernij sobie nicka, latwiej bedzie rozmawiac, podszywaczy tu nie brakuje;)no i standardowo-bylabym wdzieczna za kilka slow o sobie:).Skad te smutki przyszly?...kopas w dupas smutkom niech odejda;), a kawusia to niezly plan, ja tez chyba sie skusze;)

Abyss Whisper--> Ty tu przelotem;)?czy dolaczasz do zacnego grona?;)

jak przy zimnej wodzie mineralne to dołączam jak przy kawie GORĄCEJ to uciekam bo mnie zame opary ugotują :D

Abyss-->full servis- co sobie zyczysz-mineralka z lodem, zimne piwko z soczkiem albo i bez, pelna dowolnosc;)fakt, ze wszystko wirtualne , ale dobre i to:D, pora zajrzec do lodowki, moze uchowal sie jakis browarek bo chyba sobie smaka narobilam wlasnie:D..kawka poczeka:)

bry dzien ;) ja sie chetnie dolacze :) tylko gdzi ete babeczki ? :P

13stka ja dzielnie trwam na posterunku, czekam cierpliwie na nowe topowiczki;), kobity piszcie cos o sobie:)nie kazcie sie domyslac:P, 13-stka znaczy ze lat 13?;)...jesli tak to srednia wieku zaczyna nam sie mocno zanizac hih;)

browakrka jeszcze nie bo trzeba iść sobie potem na jakieś powietrze może rowerek a ja nie prowadzę po alkoholu więc narazie zostanę przy mineralce z lodem ale w ilościach hurtowych :D

Abyss-->isc po browarku mozna, najwyzej wezykiem;).Mniemam, ze upal daje sie we znaki, a z jakiego miasta jestes?u mnie w Bialymstoku duszno, chyba cosik sie na deszcz zbiera, chmury zawisly nad miastem..nie pogardze woda z nieba, bo pot po tylku plynie:), achhh byc teraz nad morzem, lezec plackiem na plazy-marzenie, ale bliskie spelnienia na szczescie:)

nie nie, 13 to hmm moja szczesliwa (?) liczba ;) ja jestem rocznik '86 a wiec 22 prawie na karku :) ale chyba dlugo nie zagoszcze tutaj, bo wlasnie cynka dostalam ze bedzie grillek i browarek :P ahh a myslalam ze juz na dzisiaj odpoczne od tego ukropu ;);)

No już jestem. Nie wiem jak wy ale ja lubię kawę mrożoną. Tak więc Nesko zostańmy każdy przy swoim. Smutno mi dlatego, że jestem sama w domu. Ostatnio wciąż przesiaduję sama. Mąż pracuje daleko, dzieci jeszcze dalej. Wypadałoby zająć się czymś pożytecznym, ale mi się nie chce.

ja tez do was dolacze :) wszystkie moje kumpelki sie porozjezdzaly po europie a mi juz tak odbija samej :P hmm kilka slow o sobie, dusza artyski, ktora nie spi po nocach i siedzi na kafe hehe, rocznik 89 :)

Jeżeli będzie długa pogaducha to ja też skoczę po browarek.

13stka kobieto zabierz mnie ze soba na tego grila, mniammmmmm:D:D:D brzask takie zycie....wszyscy gdzies gonia, ale wiesz zawsze jest wyjscie-kafeteria, moze to i niepozyteczne;), ale wlasciwe, biorac pod uwage smutki nude i inne tego typu czynniki:)solidarnosc jajnikow i od razu czas szybciej plynie:D

fju fju-nooo czerwona herbatka to chyba najzdrowsze z tego wszystkiego i na linie swietnie dziala, ojjj przydaloby mi sie w takim razie sporo czerwonej herbaty;)

o kurcze, czyzbym miala na topiku jednego rodzynka?:Dupsss w takim razie zwracam honor hehe:), ojjj mylacy nick :D

hehe, najzdrowsze nei znaczy najlepsze :P ja bym jakiegos drinusia obalila ale jeszcze za wczesnie jest :D