Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

Lubię też tak jak Wy jedzonko z ulubioną przyprawą E 370. I sos czosnkowy.

neska to cię facet załatwił a gdzie sprzedają takie ostre kebaby jak można spytać bo u mnie w city to sos ostry jakiś słaby jest :P

z tym powiedzeniem...cos w tym jest---to ja raczej za tymi kwiatami jestem:) Abyss, kebaby-kierunek Bialystok, aczkolwiek nie polecam tego sosu, bo to samobojstwo:)nigdy wiecej never!!! brzask- a jednak tylesmy sie nagadali o tym browarku, ze podzialalo:)

Abyss, a w jakim city sos ostry jest nieostry??;) fju fju no to fakt nadejszla 18.00 ale to dopiero poczatek wieczoru, a jaka noc jest jeszcze dluga;)

u mnie tych kebabow jest mnostwo, ale ja jestem wybredny osobnik, miesko w kebabie musi byc chudziutkie i przypieczone, duzo warzywek, i full sosu(tylko nie az tak ostrego!!!)i jw.kebaby sa tylko w jednym miejscu w Bialymstoku, tylko wczoraj Pan z budki, moze sobie za duzo wlasnie browarkow walnal i stad taka ostrosc sosiku wyszla-takla jest moja teoria;).Ja niestety lubie wszystko co niezdrowe, wszystkie zapychacze typu fast food itd;),a, ze w boczki idzie wiec trzeba czasami troche ruchu zazyc, orbitrek, basen,albo jeszcze inny znacznie przyjemniejszy sposob spalania kalorii, ale to juz inna bajka i sytuacja wymaga obecnosci mego narzeczonego;););):D

neska ten sposób spalania kalorii jest najprzyjemniejszy ale jak się nie ma co się lubi to się jeździ na rowerze:P

haha to sie lubi co sie ma, w tym wypadku rower-no i tez dobrze, a moze zlapiesz gume i jakis mily ktos zaoferuje swa pomoc, wtedy nastapi milsze spalanie kalorii:P;) milo sie tu z wami konwersuje, a sterta prasowania czeka wrrr, proza zycia, pora wziac sie do roboty, ale zajrze tu dzis jeszcze;):)

No jestem. Rowerek jest ekstra. Neska podoba mi się 12 praw.

1. Lituj się bo są godni litości. 2. Wracaj do byłych i stań się ich problemem. 3. Lataj za facetami, flirtuj i się smiej. 4,5,6,7,8,9,10,11- tak 12. Ty bądz problemem.

brzask kurcze ja chciałem tu przypomnieć że się z w/w postulatami nie zgadzam jak też z twoją interpretacją :P

hahaha brzask nie ma to jak drobne modyfikacje, niezle to sobie obmyslilas:) Abyss no niech Ci bedzie, mozna to i tak nazwac, ale to taki niegrozny plagiat;) wracam do swoich zajec, jednym okiem zapuszczajac zurawia na topik;)

Abyss ok. ja jestem ze wsi i chodziłam do marnych szkół.

Dlaczego się nie zgadzasz z moimi postulatami? To fajnie jak babka jest pogodna i wolna.

Całe życie widzę jak moje koleżanki się umartwiają nad swoim życiem zamiast przyjmować to co jest. Z każdej sytuacji jest jakieś wyjście i jakaś dobra strona. Myślę, że faceci wolą gdy dziewczyny są wesołe, niezależne i optymistyczne. Więc co jest nie tak?

Lubisz przekorę..a widzisz Ty też lubisz niezależność!

a i owszem :D brzask widzisz większość osób nauczyła się że zwraca się na nie uwagę jak się użalają więc roboią to już z przyzwyczajenia

To dobrze że wiesz o sobie tyle i umiesz to prosto powiedzieć. Powiedz mi o swoich przebłyskach głupoty....mogę spytać?