Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

tego nie da się opisać :P np wskoczyć w samochód o 5 rano żeby wyskoczyć do zakopca wejść na nosal i wrócić :P

jestem naiwna i często jestem powodem ataków, bo jestem zakręcona i gubię różne rzeczy, żyję w chmurach, taka jestem. Nie wiem co to jest wredność, bo nigdy nie plotkuję ani nie wyjawiam sekretów. Wiesz ja też mam przebłyski głupoty, ale zawsze na nich dobrze wychodzę.

To co piszesz to nie głupota, ąle właśnie zakręcenie, fantazja czy sposób na życie.

Lubię góry jest w nich jakaś wielkość. Zyję w górach, ale nigdy się do nich nie przywiązałam.

Ale co? zobowiązania to weżje ze sobą, rodzina to weż ją ze sobą, nie możesz? jedz sam i poczuj połoniny.

Wiatr we włosach, pustka i ten zapach traw. Wetlina i piwo z sokiem. Przepocone ubranie i ludzie z którymi rozmawiasz w drodze, tak zwyczajnie o niczym. Jedz. Kasa ...na Bieszczady nie potrzeba wiele wystarczy ci na chleb.

ale czasem trzeba gdzieś wtulić głowę wetlina nie za dużo ludzi mnie ciągnie bardziej w okolice typu chryszczata sokoliki ehhh

Po prostu wybierasz to co jest dla Ciebie najważniejsze. To, że trzeba gdzieś wtulić głowę. Reszta to marzenia. Tylko nie daj się zamknąć i uwięzić. Omotać pracą, ramionami. Bo wszystko jest ważne, ale bez marzeń jesteśmy tylko robakami.

brzask tylko nie zawsze można zrobić to co się chce czasem jednak trzeba odłożyć marzenia na półkę i poczekać na lepszy czas

Abyss czasami tak jest, ale to wybór. fiu fiu wydaje mi się, że szpiegowałaś byłego.

nie szpiegowalam :P sprawdzalam tylko czy sie logowal na pewnej stronie, ale z tego co zobaczylam to ani widu ani slychu od 24 czerwca, pewnie sie gdzies w lesie mizia z jakas goraca 16 albo 17 :P

ale jak będzie na stałe to się nie znudzi? ;) czym innym jest jeżdżenie gdzieś raz na jakiś czas a czym innym zostanie tam na stałe... ;)

Niech im szpilki wchodzą w d... Fajnie, ze jest nas więcej i tyle