Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

ja jestem :P tylko pisalam posta w innym watku :) a co jest takiego magicznego w bieszczadach? tzn, co was tak oczarowalo? powiem szczerze ze nigdy nie bylam, ale jak jeszcze dluzej poczytam wasze posty to moze bedzie ktoregos dnia spontan i tam zawitam :D

Jestem zielona coś się robi smutno jakoś refleksyjnie, Abyss już nie marz tylko jedz

ja tez chcialam isc pograc w pile z tata ale on ciagle twierdzi ze jest za goraco, gupeczek z nigo ale i tak go kocham :D

puk puk to i ja się do Was dopisze:) choć akurat teraz padam ze zmęczenia po ciężkim dniu:( ale zajrzę jutro:) pozdrawiam miłe dziewczyny🌼

ale juz prawie wrocilam do rownowagi psychicznej...w koncu minelo juz pol roku :P jak zaczna sie studia to mysle ze nie bede miala czasu o nim myslec i wszystko wroci do normy :)

bede ;) ja ide na spacerek, bo widze ze tata sie nie ruszy hehe, wpadne pozniej :D to tymczasem

Mam 16 lat a całymi dniami (no prawie) siedzę przy tym zakichanym komputerze i nic nie robię. Nawet wyjść na dwór mi się nie chce. Na wakacje nigdzie się nie wybieramy więc dupa jednym słowem.

No właśnie przyszły dzisiaj po mnie, ale powiedziałam, że nigdzie nie idę, bo za ciepło, bo to, bo tamto :/ Zachowuje sie jak 60-letnia baba.

coś ci odbija? tak fajnie na dworze, teraz juz nie jest tak gorąco. Zobacz jak jest extra.

tylko, że ja nie mam co robić na tym dworze.

A czym się interesujesz? napisz parę słów o sobie proszę

hm.. o dziwo nie jest to sport ani taniec (wręcz nienawidzę sportu), ale języki obce na przykład (marzy mi się wyjazd za granicę, ale niestety nas nie stać) albo pisarstwo :O no i tak siedzę w tym domu i prowadzę konwersację z obcokrajowcami (co sprawia mi ogromną radochę, bo nie dość, że ludzie są w porządku to jeszcze szlifuję sobie język), ale no ludzie, ile można przed kompem siedzieć i pitolić. nie tak powinno się spędzać wakacje :(

witam ponownie, tym razem korzystam z laptopa bo net mi siadl w kompie:O, a ze nie przepadam za lapciem wiec uprzejmie informuje, ze to ostatnie moje wejscie na topik w dniu dzisiejszym, jutro mam nadzieje moj luby naprawi kompa...widze, ze poruszyliscie temat gor.No niestety ja sie nie moge wypowiedziec w tym temacie, bo w gorach mnie jeszcze nie bylo, wszystko jest do nadrobienia.Ja jestem wodolubna i wszelaki akwen wodny napawa mnie radoscia, blisko mam mazury wiec nie narzekam, jednak morze to jest to co tygryski lubia najbardziej:D.Co prawda nasz Baltyk ma to do siebie,ze kazde wymoczenie sie w nim przyprawia skore o fioletowo-siny odcien, ale co morze to morze:).chociaz....kusicie tymi gorami:) fju fju widocznie nie ten facet mi byl ci pisany, niech zaluje co stracil, wierze ze odnajdziesz milosc swego zycia:) Witam nowe osobki na forum i zapraszam bo tu coraz fajniej dzieje sie;) brzask widze, ze Ty dzielnie sprawujesz warte na forum, super hihi:) milego wieczoru i stosunkowo dobrej nocy kochane;)do jutra.

One-kobito to nie pitol tyle na kompie tylko zwin cztery literki:)i gon spotkac sie ze znajomymi, idz sobie na piwko do pubu, do kina na basen na plaze, do parku na dyskoteke na spacer-kurcze mozliwosci jest mnostwo:)

to idz do jakiegoś klubu młodzieżowego . U nas takie są nazywają się Wolna strefa i młodzież maże tam przychodzić. Pewnie u Ciebie też coś takiego dla młodzieży jest. Wiem, że w tych klubach jest fajnie.

na dyskoteki nie chadzam - nie te klimaty, nie te towarzystwo :) jutro właśnie wybieram się na basen, ale nie mam zamiaru pływać :P mam 16 lat, w trzy dupy kompleksów więc pozostaje mi leżenie na kocu :D piwa także nie pijam :D masakra jakaś. a jak jutro złapie mnie deszcz, to GRGRGR.

Abyss coz starosc nie radosc, wydolnosc pluc juz nie ta itd itp:), jak widac jeszcze nie zwialam, okupuje lapcia, choc srednio mi wygodnie, ale coz zrobic:)jeszcze z godzinke i uloze sie wygodnie do spania, a do tej pory pewnie bede tu urzedowac:), moj luby wlepil wzrok w tv nie we mnie niestety;)to chociaz net mi pozostal, ale spoko spoko juz ja sprawie zeby pod oslona nocy na mnie zerknal i to tak na dluzej hihihihih:)m ale jestem zberezna:D

to tylko pogratulować ja niestety zalegnę i zasnę snem kamiennym i nie budzić do rana a i tak budzik dopiero za którymś z kolei dzwonieniem mnie z łóżka wygoni:P ale położę sięnormalnie:P mam tylko nadzieję że jutro jednak padać nie będzie :P