Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neska__

Zapraszam na babskie pogaduchy...

Polecane posty

brzask-ja jestem caly czas, zagladam i sprawdzam co tu sie dzieje, ino nic sie nie dzialo:(milo, ze zajrzalas, zapraszam jak bedziesz miala wiecej czasu:), no i ma sie rozumiec milego slonecznego dnia zycze:D:)buziaki:* a ja dopiero wstalam:)ojj dalam sobie dzis po spaniu jak nigdy, teraz pora jakies sniadanko wszamac wiec uciekam byeee:)

witam wszystkoch po długiej przerwie :D ja jakies 2h temu wróciłam dopiero z podróży, i zmęczona troche jestem...najezdzilam sie tyle pociagami ze mi sie po nocach teraz snia xD a tutaj widze niewiele sie dzialo od mojej ostatniej wizyty, mam nadzieje ze bedzie reaktywacja- mobilizacja :P bo nam topic umrze :O ja ide zjesc kolacje i ide spac, bo sie stesknilam za swoim lozeczkierm hehe :) milego wieczoru zycze :P

cos nam topic ucichl... mam nadzieje ze to sie zmieni :D a ja normalnie siedze w domu i chorubsko mnie zlapalo, no fatalnie sie czuje, bol gardla goraczka, wszystko mnie drazni :O echhh....buziaki dla was :*

u mnie totalna nuda i totalny spokój, nic mi się nie chce, siedzę sama i zaczynam kombinować...,

chyba zwykłe przeziębienie :P wyjde z tego xD no u mnie tez nuda i wariuje od tego siedzenia w domu, ale jutro zamierzam poprawic sobie humor wizyta u fryzjera :D a co kombinujesz brzask? :D

zaje***isty dzień... właśnie sie dowiedziałam, że nie dostałam sie na studia :O normalnie przegrałam życie O.o

no istnieje abyss o ile kto by tu pisal czesciej, wtedy nie byloby zdziwienia:), zakladajac topik mialam na mysli regularne rozmowy z kims fajnym, a tu czestotliwosc wpisow spadla do zera wiec sila rzeczy nie bylo z kim pisac.... fju fju glowa do gory, ja tez kilka lat temu nie dostalam sie na dzienne poszlam na wieczorowe i w tym systemie juz prawie koncze, przy okazji mozna znalezc prace i jest oki:)

no wiem ze sa inne kierunki, ale akurat te INNE nie dadza mi satysfakcji i spelnienia :( a chyba o to chodzi zeby potem robic to co sie naprawde lubi a nie robic cos z przymusu i zle sie z tym czuc... ech...no smutno jakos...ale fakt faktem bede musiala zaczac cos zaocznie moze za rok poprawie mature i sie dostane :) no nie moge tracic nadziei :P no wlasnie co sie z wami dzialo ze tak rzadko tu zagladacie?? ja tam probowalam cos pisac ale nikt nie odpowiadal a jak juz to rzadko, no trzeba cos z tym zrobic wymyslec jakis temacik dla ozywienia dyskusji czy cuś :D

Witajcie, wpadlam, aby oficjalnie zamknac temat, widze, ze nikt tu wlasciwie nie bywa, nie tocza sie dyskusje, trudno tak bywa, dziekuje za dotychczasowe wpisy i pozdrawiam serdecznie:)