Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izzy21

dlaczego sie czerwienie?

Polecane posty

wczoraj jezdziłam rowerem , nawet sie za bardzo nie zmeczyłam a byłam tak czerwona ze szok!! :( wziełam zimny prysznic a i tak byłam burak przez nastepne 20 minut! jak temu zapobiec?? poza tym robie sie czerwona z byle powodu:( czy ktos tez tak ma?? jak sobie z tym radzić?

sama juz nie wiem czy robie sie czerwona bo jestem niesmiała czy jestem niesmiala bo robie sie czerwona .... czasem mam wrazenie ze moj stres obiawia sie czerwonościa na twarzy:( nawet teraz nie pojde na rower bo wiem co bedzie...bede mega czerwona od gorąca:(

i nawet nikt tu ie zaglada zeby coś poradzic:( zaden z moich topickow sie nie utrzymuje :[

moze coś w tym jest ze jestem nieśmiała?? ale gdybym sie nie czerwieniła to napewno skutecznie ukryłabym ta niesmiałość.. tylko jak to zrobic skoro zawsze widoczny rumieniec mnie \"wydaje\"? Ludzie na plazy sie opalaja a ja zakrywam twarz-bo bede czerwona nie moge swobodnie spacerowac po słoncu-bo bede czerwona jazda na rowerze, nawet niezbyt męcząca odpada bo-bede czerwona:( i wygladam wtedy jak potwor....wstyd mi :(

a ty ponawiacz masz chłopaka?? bo na innym topicu czytałam ze posiadanie "go" jest lekiem na całe zło... ..........ja go nie mam

Ekhm.. moje topiki tez się nie utrzymują ;) Ja się robie też często czerwona i też mnie to wkurza, ale naczęściej wtedy kiedy sie bardzo zmęcze.. A męcze się właśnie na rowerze i jak gram np. w kosza. Mogę przechodzic calutki dzień ( parenaście kilomentrów) i nic mnie nie ruszy ;) Nie wiem, czy można coś na to poradzić.. mam nadzieje, że są na to jakies fajne kremy czy coś :D

Gość ponawiacz ty jestes niesmiała
???!!! :-D TO MNIE ROZWALIłO :-D

a tak w ogóle to ja też się czerwienie ale to jest spowodowanie tymi upałami lub jak się zmęczę więc raczej nie ma na to rady :-o

Gość pewnie problem z naczynkami
ciezko z tym walczyć ale podobno zabiegi laserem w gabinecie kosmetycznym pomagaja z tym że nie są zbyt tanie. zresztą najlepiej idź z tym do dermatologa lub kosmetyczki.

spowodowane miało być :-p

Gość to nie problem nieśmialości
tylko kłopotów z cerą.

ja tez mam nadzieje ze sa na to jakies kremy czy inne cuda:P moja twarz do tego jest baaardzo wrazliwa wiec moge urzywac jednynie nivea, delikatnych podkładow...

widzę po Twoich postach :-p

ponawiasz....to do mnie pytanie? bo nie bardzo wiem o co chodzi :P

ok nie do mnie....... ide stad...nawet na własnym topicu mnie mam czego szukac :/ czerwono mi

izzy21 daj spokój ;) jak kiedyś sie dowiem czy jest cos na czerwienienie się to dam znać :D