Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beath lady

CZY MOGE BYC W CIĄŻY?

Polecane posty

uprawialam sex z moim chłopakiem w dzien płodny byla prezerwatywą i on twierdzi ze wszystko bylo w porządku. jednak nie mam okresu a powinnam dostać dziś lub jutro. moge byc w ciąży? przeciez prezerwatywą bylo?! prosze o szczere odp.

Gość czarnooka blondyna D
dziwczyno przeciez to normalne ze okres moze sie spoznic nawet tydz :\

Gość jestem w podobnej
sytuacji co Ty. tez kochalam sie zabezpieczajac sie prezerwatywa, wszystko bylo z nia w porzadku, ale troche sie denerwuje. jutro powinnam dostac okres. pobolewa mnie brzuch wiec mam nadzieje ze dostane okres jutro. kurcze, ale sie denerwuje...

Możesz być w ciąży, prezerwatywa nie daje stuprocentowej pewności. Ale pewnie nie jesteś. Zacznij sie martwic jak ci sie z tydzien spóźni. PS beztroska Twojego chlopaka powalająca :O

czy to ze mi sie spóźnia moze byc spowodowane stresem? ja sie Poprostu strasznie martwię. caly czas o tym mysle itd.

Ale przeciez Tobie sie nie spóźnia. Napisalas, ze powinnas dostac dzisiaj lub jutro, wiec nie mów, ze ci sie spóźnia. A stres oczywiście moze powodowac takie opóźnienia. I Ty tak co miesiac sie schizujesz? :D

Gość poiiuy
pewnie, ze mozesz. moja kuzynka kochala sie w gumce i urodzila. miesiac temu. :/

jesli uprawialas sex z mezczyzna to mozesz :)

tak:-( Poprostu mam takiego stresa ze szok! tak jest zawsze. ja mam regularne okresy a teraz sie boje a jak jutro nie dostanę??:( o ile sie moze spóźnic tak normalnie?

Gość skoro gumka cała i nie zsunła
się to przestańcie panikować do cholery. Przecież w jakiś sposób musi sie ten plemnik przedostać, inaczej dziecka nie będzie. A schizy tu nic nie pomogą, bo raz że bez sensu, a stres wpływa na to, że okres się nie zbliża

do poiiuy-> Naprawe? ale jak to mozliwe pękła czy Poprostu wszystko bylo ok i mimo to zaszła?

eeeeeeeeeeeeeeeetam, zawsze ktos napisze, że była całkowicie zabezpieczona koleżanka, znajomej brata, siostry i tak dalej... :-)

myślę, że nie ma takiej potrzeby zupełnie. A tak w ogóle to żeby potem stresu nie mieć, to zacznij łykać pigułki i wtedy nie będziesz miała takich problemów. Idź w ogóle do gina i pogadaj o najlepszym zabezpieczeniu dla siebie i jednoczesnie wypytaj o wszystko co cie interesuje. Od tego on jest

nie musisz iść z nikim. Chyba, że twój chłopak chce, to zabierz go ze sobą. Niech też czegoś się dowie. A podczas badania wyjdzie. To jest powszechnie praktykowane

:-) Idź do tego lekarza...