Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skazana na sukces

******************Wizualizacja sukcesu***********************

Polecane posty

Gość Skazana na sukces

Zapraszam! :) Na tym topiku możecie snuć historie o swoim wyśnionym życiu. Podobno jak się bardzo w coś wierzy, to kiedyś się to osiągnie! Więc do dzieła! Piszemy! :):):)

więc ja mam taki sen żeby siedzieć sobie całe życie przed kompem i nic nie musieć robić :P.....kurcze ja już to mam HURA TO DZIAŁA :P

Gość a co myslicie o tej
tak..poodbno tak....metoda silvy?

Gość Skazana na sukces
Co to za metoda silvy? Szczerze nigdy o tym nie slyszalam. Napiszcie coś więcej.:)

Gość kurde tak ze wszystkich
dziedzin od razu?? no to jadę! Jestem zdrowa, piękna, zgrabna. W dodatku mądra i dowcipna. mam wspaniałe dzieci, które są dla mnie samą radością. Mam wspaniałego faceta, który jest moim najlepszym przyjacielem i kochankiem jednocześnie. :) Mieszkamy w ładnym domu z ogrodem, a na urlop wyjeżdżamy tam, gdzie nam przyjdzie ochota. Mam ciekawą prace, która daje mi nie tylko dobre pieniądze ale i satysfakcję. Mam wypróbowane grono przyjaciół, z którymi wspaniale spędzam czas wolny. O czymś zapomnialam?

Gość chcę mieć miliard dolarów na
koncie i 5 mężów wielożeństwo rulez

dom za 5 mln dolarów w Kalifornii jestem gospodynia domową zarządam służbą i usługodawcami po pracy żyję normalnie, czyli tak jak gwiazdy hollywood