Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 3, 2008 :O rachunek za prąd się zawinął i go szuflada wciągnęła pod spód termin płatności minął 10.06 dlaczego nie dostałam pisma ponaglającego straszącego odłączeniem i wpisem do rejestru dłużników??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koleżanka ponawiacza Napisano Lipiec 3, 2008 dlatego że wielu takich jak ty ...po prostu nie zdążyli ci wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Bo jest gorąco i sezon urlopowy i nie chce im się pisać i łazić z tym na pocztę. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 3, 2008 i całe szczęscie :) chyba zrobię kiedy porzadki... tylko kiedy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz ściągać Napisano Lipiec 3, 2008 teraz już takiego pisma nie wysyłają. Po upływie 30 dni od terminu rachunku, przyjdzie pan i odłączy prad. Przetestowane:O i chodziło nie niezapłacony rachunek a niedopłatę w wysokości 8 zł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 3, 2008 o kur... :O dobrze ze dziś zapłaciłam to jutro faksem przeslę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierwszy-lepszy 0 Napisano Lipiec 3, 2008 Lusia, dlaczego nie korzystasz ze stałych zleceń bankowych i utrudniasz sobie życie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 3, 2008 no właśnie nie wiem czemu? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach