Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaXXX

Czy to może być ciąża? Heeeeelp...!!!!

Polecane posty

Gość ZmartwionaXXX

Witam! Dla niektórych może być to dziwne ale jak się jest już w takiej sytuacji to wszystko możliwe... Więc może od początku: ostatnią miesiączkę miałam 28.05. Do tej pory miałam RACZEJ regularne cykle po 28 czasem 30, 31 dni. Na razie okresu jeszcze nie dostałam =( Kochałam się z chłopakiem kilka razy po 19 dniu cyklu i tylko z prezerwatywą do tego mój chłopak nie dochodził we mnie tylko już na zewnątrz... Nie zauważyłam żeby coś było nie tak, żeby gumka pękła czy się zsunęła... Okresu nie ma a ja zaczynam się coraz bardziej denerwować... Czy słusznie? Czy jest ktoś kto mi sensownie odpowie? Tak, wie, zrobię test w przyszłym tygodniu ale na razie żzera mnie niepewność... Czy może to być wywołane stresem związanym ze zmaną szkoły albo obawą przed ciążą? Prosze pomóżcie...

Gość ile jeszcze razy trzeba
Wam pisać że prezerwatywa która nie pękła, nie zsuneła się i nie była uszkodzona zabezpiecza w 100%!

Gość ZmartwionaXXX
No tak tylko czemu ja jeszcze nie mam okresu? Że z prezerwatywą było wszystko ok to ja sobie ręki nie dam uciąć-nie jestem za nią pewna, nie wszystko może udało mi się skontrolować...

Gość winny pewnie jest sres

Gość ZmartwionaXXX
Uff...trochu mi ulżyło...dzięki... Mam nadzieję, że to tylko stres...heh

Oj, nie martw się, stres może mieć naprawde ogromny wpływ na spóźnianie sie okresu. Jeśli prezerwatywa ani sie nie zsunęła, ani nie pękła, to wątpię, zeby to była ciąża. Odstresuj się jakoś to wszystko wróci do normy.