Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalapoliptikolozopia

jak myslicie - uda mi sie go odzyskac??

Polecane posty

Znałam GO z widzenia ze szkoły, w sumie nie wyrózniał sie zbytnio z tłumu...Ja mu sie chyba jednak spodobałam, bo zdobył mój nr gg i do mnie napisal. Już chyba po tygodniu rozmów (jak nie mniej) coraz bardziej sie zakochiwałam. Rozmawaliśmy ze sobą długo, fajnie i szczerze, nawet po 4h dziennie. Mogliśby gadac o wszystkim i o niczym, o tym co nas boli, z czego sie cieszymy. Na korytarzach cały czas sie na mnie patrzył, machał mi, zagadywał, kilka razy gadaliśmy normalnie, w 'realu', non stop jakiej komplementy. Wszystko zapowiadało na to, że są baaaaaaaardzo duże szanse na to ze wyjdzie z tej znajomości cos wiecej niz tylko przyjaxn Chyba mu sie znudziłam, bo po moim przyjeździe do Polski (byłam 9 dni na zielonej szkole) coraz mniej i mniej pisalismy. Teraz już w ogóle nie piszemy. W ciagu wakacji rozmawialismy ze sobą z 3 razy jak nie mniej. I tu nie chodzi o inną laskę, ma dużo kolezanek,ale z zadną RACZEJ nie kręci tak na powaznie. Mi na nim bardzo zalezy, jemu na mnie zalezało, teraz jestem pewna ze sie znudził. Ale moje pytanie - czy myślicie ze uda mi sie go jeszcze odzyskac?? Może cos wskuram jesli zaczne krecic z innym albo no nie wiem...nie mam w tym temacie zbyt duzego doswiadczenia Co o tym myślicie??

Gość wolę na pomarańczowo
nie.

to pozostalo mi jedynie zjesc kupe :(

Czy podszywając sie pod autorów topików, musisz wszedzie pisac takie głupoty?? Chyba sie powarznie pytam:O

ale najbardziej lubie te krowie ale musza byc swieze

poważnie*