Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarata

jarocin bezpieczny?

Polecane posty

Gość katarata

czy festiwal Jarocin dla dwóch siedemnastek jest bezpieczny? Czy to mit, że jest tam należyta ochrona?

Gość ojciec R
opamietaj sie tam sa sami satanisci, orgie sexualne, narkotyki jak chcesz trafic do piekla to jedz tam

Gość katarata
czy ktoś coś wie na ten temat?

Gość katarata
a inne opinie:)

Gość katarata
chciala bym tez sie dowiedziec czy znajdzie tam osoba ktora nasra mi na klate??

Gość katarata
to już są dwi kataraty(:

będzie bezpiecznie, chyba że jakis młodociany idiota znowu ciśnie statuetką w tłum.... :(

Gość buahahaha bezpieczny
Jest tak bezpieczny, jak centrum Johannesburga po północy! :D:D:D Jarocin to zbiorowisko alkoholików! Nigdy w historii tego festiwalu nie pojawiła się wśród publiczności osoba trzeźwa!!! Dajcie spokój, jak lubicie pijanych, zarzyganych meneli podrywających Was na pustą flaszkę to jedźcie :-O🖐️

Nigdy w historii tego festiwalu nie pojawiła się wśród publiczności osoba trzeźwa!!! no to chyba teraz buahahahaha. pojawiła się. ja.

Gość to bezpieczny czy nie
??????????????????????????????????????????????????????????/ kto był ? niech sie wypowie

Gość pijacki festiwal
to jest festiwal dla stałych klientów Izb Wytrzeźwień, nie polecam :-O Wszędzie puste butelki, pijani ludzie śpiący na ziemi i pod drzewami jak również na schodach wszelkich budynków i w bramach Jarocina :-O Jak lubisz takie klimaty to wbijaj, ale wiedz, że Jarocin został w pewnym momencie zakazany na kilka lat z powodu pijackich zamieszek. Obecnie jest tylko trochę lepiej, z pociągów dowożących "publiczność" wylatują przez okna puste butelki po wódce z Biedronki, tanich winach za 3,50 zł i denaturacie :-O Przed samym Jarocinem wygląda to tak, jak kanonada radzieckich "katiuszy" podczas II Wojny Światowej :-O

Gość proza życia trwa nadal
2 razy byłam ..nie polecam

Gość nie iwem czy bezpieczny
bo nie byłam ale Woodstock polecam. :)

Gość Jest to festiwal na który jadą
zbuntowane nastolatki. Dzieciaki, co pierwszy raz w życiu wyrwały się spod władzy rodzicielskiej poprzez wyproszenie rzeczonych prawnych opiekunów o zgodę na tenże wyjazd. Mają do dyspozycji: grupę przyjaciół i znajomych, namiot, śpiwór, zapas jedzenia i kasę. Jak myślisz, co robią? Odpowiem Ci: PIJĄ. I to tak, że Ty w życiu tak nie piłaś. Nie ma w Polsce większej libacji, na Woodstocku można spotkać trzeźwą osobę, w Jarocinie nie.

bez sensu... ja to bym tam tylko i wyłącznie dla muzyki jechała :) Waglewscy, Lao Che, Tilt 😍 tylko nie wyobrażam sobie nie myć się przez 2 dni i wypróżniać się tam gdzie 5435osób wcześniej :O

Gość Ale oni nie jadą tam dla ...
... Lao Che czy Tilt, ale dla Krajowej, Starogardzkiej, Amareny i Lipy z Miodem :-O

Byłam i było wporządku ;) Oczywiście 99% ludzi nietrzeźwych, ale cóż ... Jak się uważa to nie ma problemu :P

Gość a kiedy to będzie
bo w sumie popiłbym sobie, a nie mam z kim :(

Gość jednym słowem niebezpieczny
ale najczesciej to alkohol piszecie a seks i narkotyki tez na porzadku dziennym ?

Gość jednym słowem niebezpieczny
chyba nie puszcze córki po tym co piszecie

Gość narkotyki nie aż w takim ...
... stopniu, tzn. przynajmniej nie są aż tak widoczne. Rock to nie techno i nie hip hop. Narkotykiem rocka jest głównie alkohol właśnie, przynajmniej w Polsce. Co nie zmienia faktu, że w Jarocinie pijaństwo jest na zupełnie innym poziomie, to nie jest "podpicie się", ale uchlanie do nieprzytomności. Niejeden ćpun z dworca byłby bardziej "kontaktowy" niż te menele :-O A co do seksu... Wiadomo - jest wódka, jest i seks.

Hej. Byłam nieraz i to co piszecie to totalna bzdura. To, że występuje tam alkohol jest zrozumiale, zreszta gdziekolwiek ruszymy sie tam jest i wódka i narkotyki. Ale tu nie ma musu brania. Jesli ktoś nie chce to tego nie robi i znam mnóstwo osób które własnie tak spędza czas na festiwalu. To osoby potrafiące bawić się w swoim towarzystwie i przy muzyce. Nie potrzebują do tego pomocy alkoholu. Wiadomo, środki ostrożności trzeba zachować, ale bez przesady. Można tam spotkać wielu nowych ludzi NORMALNYCH i PORZĄDNYCH, nie ćpunów czy pijaków...np. mnie

Gość vkjtcfkjtjftj
Ja mieszkoam w jarocinie jestem na rytmach co rok a mam tylko 14 lat ... I nic mi jeszcze nie zrobili ani nie ukradli ...

hahahaah no to sie naczytalam ciekawych rzeczy o festiwalu w moim miescie :D no ja chodze , alkoholiczka nie jestem, czuje sie bezpieczna, a Lao Che dalo wczoraj zajebisty koncert!