Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alojzyna r.

użądlila mnie dziś pszczoła

Polecane posty

Gość alojzyna r.

wlazla mi pod spodnice i tak ujebala kolo majtek ze mi noga zesiwiala :(

Gość alojzyna r.
ale ja mam az do kolana pręgi i siwe, boje sie troche bo boli jak huj chyba ocipieje zaraz :(

Gość górólka
wapno-2tabl na raz, fenistil zel do posmarowania i jezeli jest obrzek to pomiedzy tym oklady z altacetu. Jak odczyn jest bardzo duzy to jedz do lekarza

Gość górólka
Jedz do lekarza

Gość alojzyna r.
a wszystko przez to ze wpadla mi do wlosów zaczełam sie oganiac i ją palnęlam troche.. a potem wlazla mi pod spodnice :( a skąd ja teraz takie masci wezme , lekarza tez nie mam w poblizu moze do rana przezyje

Gość górólka
Moze przezyjesz :-) wapno wypij koniecznie! A dobrze jakbyś pojechala do apteki dyzurnej-cala dobe, kupic fenistil -dziala przeciwalergicznie. Taki duzy odczyn nie jest normalny... A z takim czyms mozna pojechac na pogotowie. Jakby się pogorszalo, to jedz

Gość pipipi
a mnie osa.........w brzuch😠 mam 10cm kolo koloru czerwonego .piecze i swedziiiiiiiiiiiiii

Gość alojzyna r.
wlasnie duze to jest niezwykle jak na taką maleńką pszczółke, a moze to był bąk :( no i siwe co mnie martwi moze mam alergie na jad pszczeli narazie sie nic nie dzieje ale jutro chyba jednak pojde z tym do lekarza :(

Gość górólka
jak jutro odczyn sie zmniejszy, to może obejdzie się bez lekarza...? Ale jakby sie coś działo to nie czekaj, i jedz nawet dzis. Czasem po ugryzieniu bierze sie nawet antybiotyki... Czy ugryzla cie juz kiedys pszczoła? Jezeli to pierwszy raz to nawet jak jestes uczulona to objawy moga byc dopiero przy nastepnym ugryzieniu(-gwałtowne), ale niekoniecznie. Mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze... :-)

Gość alojzyna r.
uządlily mnie kiedys w buzie trzy naraz ... to mialam glowe opuchniętą jak swinia nic nie widzialam na oczy :( ale nie bylam u lekarza

Gość górólka
To na razie się nie martw, wypij wapno i bedzie dobrze... A jakby było gorzej, to do lekarza. Dobranoc :-)

Gość górólka
No i jak po ugryzieniu? Jest lepiej?