Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózkowa bardzo

wózek

Polecane posty

Gość wózkowa bardzo
upppppppppppppp

Gość sa napewno cieżkie

Gość wózek
ja mam podobny firmy adbor picollino jestem z niego bardzo zadowolona gondolka jest bardzo duża jak widze inne mamy gdzie ich dzieci sie nie mieszcza w gondoli jak mają trzy miesiące to się cieszę że wybrałam własnie ten wózek po zrobieiu spacerówki też jest bardzo fajny jedyne co to waga ale jak się pcha to nie czuć i bardzo lekko się nim jeździ a koła duże to nawet po lesie mozna jeździć bez problemu

Moja bratowa ma ten wózek i jest zadowolona. Fakt, że mieszka na parterze, więc dźwiganie odpada. Ale jest spory i dla większego dziecka, ciepły (bez problemu jeździła zimą na spacery), ma dobre koła, nie miał do tej pory awarii. Ja planuję też taki zakupić ale w zestawie z fotelikiem do samochodu.

Gość nie n ie n ie
te wózki to czołgi

Wprawdzie nie mam takiego samego ale posiadamy podobny. -jestem zadowolona z dużego bagażnika kiedy to sama muszę iść na zakupy -gondola jest naprawdę bardzo duża -całe obicie mogę ściągnąć z wózka i swobodnie wybrać w automacie -spacerówka jest idealna (pasy) -dobre amortyzatory -hamulec Jedynie co mnie wkurza to waga.Mieszkam na 2 piętrze i ciężko było znosić ten cały balast.

Hej :) Ja miałam wózek tej firmy- model cart i byłam średnio zadowolona. Rzeczywiście jest obszerny jak wózek głęboki. Mój miał wade (ale słyszałam że sporo modeli tak ma) że zjeźdzał na jedną strone. O wnoszeniu go nie było mowy - ja poprostu nim zjeźdzalam po scodach (plus za wytrzymałość). Po przełożeniu rączki nie dało się go podbić i prowadzić. Był za bardzo zabudowny i mój syn mają po 5 mc nie chciał w nim jeździć bo nic nie widział. Przesiedliśmy się więc do spacerówki na mniejszych kołach rozkładanej na płasko i było ok (posadzenie go w starym wózku było niemożliwe przez to że mały zjeźdzał a pas kroczny był za daleko). Praktycznie yzywliśmy wózek 5 mc a potem jeszcze zimą kiedy cięzko dziecko upchnąć do małej spacerówi. Jako spacerówka na zime super - osłonieta, duże koła, obszerna. Plus też za niską cenę - my daliśmy wtedy 470 zł, i oprócz tego kupiliśmy lepszą spacerwkę :)

mysica masz rację z tą spacerówką. Bratowa kupiła taką lżejszą jak mały skończył 6 miesięcy. Głównie dlatego, że się do samochodu duży wózek nie mieścił. Ale to zależy od podejścia, bo ja liczę się z tym, że trzeba potem kupić spacerówkę, bo te z wielofunkcyjnych wózków to na dłuższą metę się nie sprawdzają. Więc wolę się nie wykosztowac na pierwszy wózek. Ważne żeby był dla dziecka bezpieczny i wygodny.

To zależy... wygodne one są bardzo, ja mam TAKO baby heaven - super amortyzacja, dużo miejsca dla dziecka, nie musisz sie martwić, że gondola posłuży tylko 3-4 m-ce, fajnie sie prowadzi, ALE ja go niestety własnie sprzedaję na allegro. Dlaczego? Mamy mały bagażanik w samochodzie, mieszkam na 3 pietrze w bloku bez windy :(