Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekkie przerażenie w oczach

Strach się bać, ale mimo obaw zapytam ...

Polecane posty

Czy wszyscy zwolennicy PO i/lub przeciwnicy PiS/Prezydenta są tacy poyebani jak ich komentarze na Onecie i innych portalach ????? Czy może są jakieś wyjątki potwierdzające regułę ?

nie wiem ,ja nigyd ni ebylam ani z apo ani za pisem ani za zadna partia o ktorej sie obecnie slyszy

wierzę Macierewiczowi :classic_cool:

mam nagrane na DVD wszystkie konferencję prasowe Zbigniewa Ziobry , teraz je odtwarzam i z chusteczką w ręku tęsknię za starymi czasami :(

marzę o małym pistoleciku Jarka Kaczyńskiego :classic_cool:

Jak widze, wyjątków brak. A efekty (niepotrzebnie kafeteria została w pytaniu pominięta) przerosły moje oczekiwania. Odezwali się zwolennicy PO i antypisowcy :P 1. Macierewicz - ktoś związany z SB 2. Ziobro - ktoś bojący się min. sprawiedliwości Ziobry i być może sądów 24-godzinnych 3. Pistolecik - POczątkujący przestępca (elektorat więzienny) A wyjątków nie ma ?

Gość ja nie zgadzam się z PIS
ale nie mam czasu smarować jakichś komentarzy- czas poświęcam rozwojowi firmy i rodzinie..... służy mi spokój zaoferowany przez PO, pewnie swięci nie są ale to 100x lepsze niz ta nagonka za czasów PIS...

jakąż to nagonkę i dlaczego na ciebie, twoją firmę czy rodzinę prowadziło PiS ??? Obniżyło podatki w postaci składki rentowej, dało ulgę na dzieci ... Ale ja o wszystkich nagonkach nie wiem, więc może temat mi przybliżysz ?