Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzanka84

Kolagen na rozstepy

Polecane posty

stosował ktos może?? i jakie są efekty?? Bo zastanawiam się nad kupnem kolagenu bo pisze że rozjaśnia rozstepy.

Gość 2445
Jeśli masz świeże rozstępy (czerwone) to dobre efekty daje stosowanie tretinoiny, a potem gdy już są atroficzne i białe trudno coś z nimi zrobić.

widze ze nikt sie nie odzywał:O dzis zamówilam kolagen zobaczymy jakie i czy wogóle beda efekty Jesli ktos stosowal to dalej prosze o opinie

Gość *moim zdaniem*
ja uzywam. Wygladza skore i zmniejsza czerwone rozstepy. Stosujedopiero 3 tygodnie, ale rzeczywiscie widac roznice. Kupilam tez druga butelke. Jednakze uwazam,ze bardz podobny efekt ma cocoa butter formula dla kobiet w ciazy. Jest z kolagenem,elastynem i wit E. Efekty prawie takie same, a cena jakze rozna.

moim zdaniem ---- a gdzie kupujesz kolagen albo gdzie kupic ten cocoa butter formula bo ja zamowilam kolagen przez internet 139 zł za 50ml no i jeszcze ze akurat jestem za granica 70zl wysylka wiec jedno pudeleczko w sumie wyszlo mnie 209 zł ciekawe czy warto bylo

Gość zimookz
warto tez walnac sobie zabieg z kwasem hialuronowym u dobrego lekarza tpu dr widerkiewicz

Hej. Na rozstępy najlepsze jest Masło Shea, ja od 1,5 miesiąca używam masła na brzuch i piersi. Sprawdza się wyśmienicie, te czerwone (miałam ich kilka) wyraźnie pojaśniały, a te białe, mam wrażenie pozmniejszały się - zstąpiły :) Ostatnio znalazłam taką nową firmę Ambrozja - http://ambrozja.co ma na swoim składzie właśnie to masło, naprawdę polecam wszystkim.

Gość co wy z tym kolagenem
kolagen ma zbyt duże cząstki i nie przenika przez skórę ten połykany w postaci tabletek też nic nie daje bo najzwyczajniej rozkłąda się w żołądku jak każde białko

Ja właśnie zamówiłam sobie kolagen taki http://www.vitalab.pl/267,collagen.html. Jeszcze czekam na przesyłkę, więc jak dotrze to dam znać. Mam nadzieję, że coś pomoże - nawet jeśli ma tylko zapobiec rozstępom.

Gość bogiusiunia
Ja powiem szczerze, że sama nie wiedziałam o tym, że Kolagen Na Rozstępy może być skuteczny. Ale odkąd odkryłam preparat Dermology Stretch Mark zaczynam powoli wierzyć, że wszystko jest możliwe, jeśli chodzi o likwidacje rozstępów czerwonych. Dodatkowo znalazłam taką stronę http://roZStepykoSMetyki.pl/kolagen-na-rozstepy-czerwone-i-biale.html i informacje w niej zawarte utwierdziły mnie w przekonaniu, że dobrze zrobiłam kupując ten krem na czerwone rozstępy. Mam nadzieję, że już niedługo nie będę mieć na brzuchu tych okropnych rozstępów.

Gość gość
Rozstepow nic nie usunie, mozna tylko je rozjasnic i zmniejszyc.

Gość Danutawp
ja czytałam dużo o rozstępach, pytałam koleżanek i trafiłam na stronę http://rozstepowo.pl/czy-kolagen-pomaga-na-rozstepy/ gdzie znalazłam moją receptę na rozstępy. blizny stały się praktycznie niewidoczne a ja mogę bez kompleksów wybrać się na plażę ;)

Gość gość
Kolagen w tabletkach kupowałam ostatnio od noble health, dokłądnie o ten mi cchodzi -noblehealth.pl/produkt/kolagen-w-tabletkach-class-a-collagen. Widzę różnicę, może nie z dnia na dzień, ale już w drugim tygodniu suplementacji pierwsze efekty na skórze zaczęły się pojawiać.