Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkka89

dziewica czy nie?

Polecane posty

Gość Elkka89

jakiś czas temu z chłopakiem chciałam przezyc swój pierwszy raz,niestety penis ciagle wypadał za jakiś czas mieliśmy drugie podejście,a dokładnie wczoraj w nocy,troszkę mnie bolało ale wiem że nie był to pełny seks bo nie włożył do końca kiedy poszłam do łazienki i się załatwiłam,poleciało mi trochę krwi i w sumie w malutkich ilościach ta krew się nadal pojawia gdy się załatwiam czy przebiłam błonę?czy tylko naruszyłam?nie wiem co o tym myslec

Gość Elkka89
dzięki;] śmieszne bardzo

Gość Miss Pigi
Nie przejmuj się tym. ja miałam podobnie. Po pierwszym razie jak byłam w toalecie to krew też leciała i 2 następne razy też. Ja się tym przestraszyłam ale ginekolog powiedziała mi, że prawdopodobnie została tam jakaś resztka błony. To czy jesteś dziewicą czy nie ciężko stwierdzić możliwe że przerwał Ci błonę lub tylko ją naruszył.

Gość Elkka89
Miss Pigi dzięki:) tylko martwi mnie to bo pewnie przy najbliższym zbliżeniu też będzie mnie bolało skoro błona nie jest przerwana do końca,bo tak mi się też wydaje pozdrawiam

wyobraźcie sobie że otworek jest częsciowo zamkniety taką błonka elastyczną jak gumka od prezerwatywy Jedne maja cienkie i z małym otworekiem a inne mają grubsze z większym otworkiem.Kazda błona i otworek jest u każdej dziewczyny inny w kształcie i grubości.Jeżeli wchodzi penis delikatnie do środka to u niektorych u ktorych błona jest grubsza i otworek większy nie pęka a roziaga sie .ale jak wiecie ruchy frykcyjne nie sa takie równe jak w jakiejś maszynie a penis `czasami wejdzie pod róznym kątem i wowczas może sie trochę naderwać.Jak pęknie to zaczyna trochę krwawic .Drugi raz może naderwać dalej i znowu krawawic i boleć. U innych dziewcząt gdy penis jest duży a błona bardzo gruba z małym otworkiem (rzadko wystepuje) penis nie możę rozerwac jej bo boli to kobietę i odpycha go wowczas podniecony facet robi to tak że nie wchodzi do środka całowicie i zdesperowna idzie do ginekologa żeby naciął.W innym podobnym przypadku gdy dziewczyna podczas masturbacji wklada jakieś przedmioty do środka może ją rozciągnąć i penis wchodzi z bołem do zrodka i kazdy stosunek jest bolesny bo błona nie pęka a jest rozciągnieta do bólu aż po kilku razach facet czuje takie ciasne wejscie co go podnieca i porusza penisem tak że naderwie albo dziewczyna zraża sie do stosunkow bo uważą ze ją to boli bo jest chora. Wersje tych rożnych błon ,otworków grubości penisów możecie sobie dobrać takiejaką wy macie i naprawdę nie przjmować sie tak drobnym mankamentem urody cipki

Gość Śmierdziel
Ty glupia dupo, po cholere się ruchałaś przed ślubem ?!?!? Jesteś jakaś pojebana...