Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony pomidorek

ciąża...

Polecane posty

Gość zielony pomidorek

witajcie, dzisiaj jest moj 30 dc, od wczoraj boli mnie podbrzusze cos jak na okres tyle ze zawsze bolał mnie brzuch tak z przerwami nie ciągle, a teraz to cały czas czuje ból.... moje ostatnie cykle wyglądały tak, ostatni: 29, 32,30, 34,31 sama nie wiem cy to objaw zblizajacego sie okresu czy tez moze ciazy, dodam ze robilam test 3 dni temu- wyszedl negatywny

Gość zielony pomidorek
dodam iz od paru dni mam lekkie zawroty głowy i czasami mnie mdli ( jest mi niedobrze) poradzcie cos

Gość jasne że ciąża
testy oszukują, na mur beton jesteś w ciąży, gratuluję

Gość zielony pomidorek
skąd taka pewność....? mam prośbę nie róbcie sobie jaj ze mnie, jestem dorosłą osobą

Gość anoanoanoa
testuj po spodziewanej miesiączce a nie przed mdłości, zawroty głowy występują od 6-8 tygodnia ciąży, więc jeżeli już tyle tygodni w ciąży jesteś to ginekolog wykryje

Gość hhhhhhhhhh
mnie też to na ciażę wygląda.Ewentualnie tak sobie zasugerowałaś ciażę,że tak czujesz.Ale myslę ,że to ciaża

Gość hhhhhhhhhh
czasami mdłóści są od razu:o wiem cos o tym:o

Gość zielony pomidorek
szczerze mówiąc to nie sugeruje niczego, nie staram sie o dziecko wiec nie mysle o tym obsesyjnie ani sie specjalnie nie staram, współżyłam w takim czasie że jeżeli doszloby do zapłodnienia to moglby to byc teraz 4 moze 5 tydzien liczas od dnia ostatniego @..... zastanawiam sie boli mnie brzuch cały czas.... a okresu nie ma... w nocy az sie obudziłam z bólu...

Gość zielony pomidorek
od paru dni choc tez nie zawsze robi mi sie mdło i niedobrze ( nie wymiotuje) po zjedzeniu czegoś...

Gość zielony pomidorek
hmmmmmmm od razu czyli od kiedy ...? od kttórego tygodnia?

Gość hhhhhhhhhh
zrób jeszcze raz test jakaś przyczyna musi być i umów się tak czy tak do ginekologa.Zrobi usg i zobaczy co jest grane moim zdaniem wyglada to jak ciaża

Gość hhhhhhhhhh
mnie mdliło na całego od 3 tygodnia:o

Gość zielony pomidorek
od 3 tyg liczac od ostatniej @...?

Gość zielony pomidorek
kiedy najlepiej wykonac test?

Gość mdłosci i inne objawy
są później, od ok. 7-8 tc

Gość zielony pomidorek
jeszcze sie z beta chyba wstrzymam do przyszlego tyg bo moze wlasnie te bole to zapowiedz @

Gość zielony pomidorku
jeśli Twój najdłuższy cykl z ostatnich 12 miesięcy to ten, który trwał 34 dni, to test należy wykonać właśnie w ostatnim dniu, ale tego NAJDŁUZSZEGO z cykil czyli w 34 dniu:)

Gość zielony pomidorek
ok dziekuje za rady ...

mi najpierw test wyszedl negatywnie jak robilam przed terminem spodziewanej miesiaczki,dopiero jak zrobilam go znow 3 dni po spodziewanej miesiaczce wyszly 2 kreski,dodam ze mnie tez bolalo podbrzusze jagbym miala dostac okres,bardzo boally piersi i czasami mdlilo,takze najlepiej zrobic test tak 3 dni po albo isc na BETA

acha,dodam ze mialam cykle bardzo nieregularne,29,30,34 dni i zrobilam test dopiero jak mienly te 34 dni,czyli najdluzszy cykl,a tydzien wczesniej robilam test i wyszedl negatywnie

Gość zielony pomidorek
dzieki kasia za wpisa... mnie dalej brzuch boli.. piersi mnie nie bolą... ja cykle tez mam troche niereguularne... musze sie uzbroic w cierpliwosc i poczekac doprzyszłego tygodnia.... a moze w miedzyczasie @ przyjdzie... sama juz nie wiem- nie lubie takiej niepewności...:)

Gość zielony pomidorek
powiem Wam ze bardzo bym sie cieszyla jakby okazalo sie ze to ciaza:)

ja to tak naparwde nie wiezylam ze zajde w ciaze tak szybko,naczytalam sie jaki to teraz jest problem z niepolodnoscia i pomyslalm ze pewnie mnie tez to czeka,a tu:-) jest dzidzia w brzuszku:-) kazda przechodzi objawy inaczej,pytalam sie znajomej czy miala bol jajnikow taki jak przy miesiaczce mowila ze nie a mnie bolalo tak jagbym miala zaraz dostac okres i co chwile w pracy biegalam do lazienki patrzec czy jest ten okres,biust bolal,i wiesz co ja tez mierzylam sobie tempetaryre,zawsze tak po owulacji jest ponc nizsza tem,eratura i ja wstajac do pracy rano codziennie miezylam temperature i zawsze bylo ponad 39,i wtedy tez sie domyslilam ze ciaza:-)

Gość zielony pomidorek
kasia gratuluje.... :) ja tez chodze i sprawdzam :) co prawda to dopiero dzisiaj 30 dzien cyklu ale jakoś tak czuje ze jest inaczej niz zwykle przed okresem ale nie chce sobie niczego sugerowac czas pokaże

pomiez sobie temperature naparwde,rano jak wstaniesz,wloz zwykly termometrs do ust pod jezyk i tak posiedz z 8 min i zapisz i tak codziennie,teperatura powinna byc nizsza jezeli nie jestes w ciazy,a jazeli utrzymuje sie dlugo to znaczy ze nosisz malenstwo w brzuszku,ja naparwde sugerowalalm sie temperatura,i sie sprawdzilo,a za 4-5 dni zrob test,i jak znow wyjdzie negatywny bo tak tez moze byc( u mojej kolezanki wykazywalo ze nie jest w ciazy a robila test 3 razy) to idz na badanie krwi,

Gość zielony pomidorek
kurcze tak strasznie mnie kusi zeby dzisiaj zrobic test... czy to ma choc troche sensu...?

Gość zielony pomidorek
up up

Gość nie ma sensu mówiłam Ci
poczekaj do 34 dnia cyklu przynajmniej no chyba, że masz za dużo kasy;)

Gość zielony pomidorek
no testy akurat mam w domu :)