Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Dlaczego wszyscy szukają miłości?

Polecane posty

cream jaki dłuższy jak tygodnia nie wytrzymałeś?

a tam złośnico jedni szukają miłości inni seksu jeszcze inni stabilności , kasy , szczęścia , końca samotności i nie wiem czego jeszcze i wszystko pod tym samym szyldem ja szukam spokoju fajnej kobiety 2 dzieci i to jest moja miłość

Jesssu Piąte ale dlaczego szukają? Po cholere ,jak i tak nie mamy na wszystko wpływu? Wkurza mnie to ze trzeba czegoś chcieć,nie można poprostu być życ ze sobą w zgodzie . Życie dniem dzisiejszym jest łatwiejsze

Ale jak można szukać miłości? Co najwyżej można poznawać ludzi i wierzyć, że ta nadejdzie. A i tak różnie bywa - jedni się zakochują w pierwszym poznanym, inni nie mogą i w setnym...

A ja wierzę. Co ma być to będzie i tyle. Pamietaj Piąte uwarzaj na marzenia bo mogą sie spełnć. Miłości nie szukam, w nią wierze,jednak wole oglądać j ą w kinie:)

:D:D tego akurat złośnico się nie boję że się spełni i wieżę że miłość istnieje czasem umyka nam gdzieś z pod palców bawi się z nami w chowanego udaje ducha ale istnieje a jak się ją znajdzie to kwitnie jak najpiękniejszy kwiat trzeba tylko pamiętać żeby znowu nam nie uciekła i o nią dbać

Hehehehe przepraszam Piąte,ale mnie bawi taka wizja miłości. No w sumie czasem sie boje, ze przeoczyłam ksiecia,bo byłam za bardzo zajeta uciekaniem przed love. Wiem jedno nie chce stałego związku,co równa sie love:)

Gość młoda zakochana żona
Wszyscy szukaja miłości bo ona daje szczęście to proste. Kiedy wiemy że ktoś nas kocha ponad wszystko, możemy wszystko góry przenosić. Nikt nie chce być sam, beż całusków przytuleń beż pieknych słów, niespodzianek bez spojrzeń które przeszywają na wylot. Gdy po okropnie trudnym dniu zmeczona wracasz do domu ........i widzisz ukochanego uwierz wszystko w jednej sekundzie mija.......bo widzisz w nim swoje "wasze" szczescie p.s. teraz już wiesz dlaczego wszyscy szukają miłości???? :)

:D:D:D każdy ma swoją wizję i swój sposób nażycie każdy szuka szczęścia na swój sposób ja widzę go w drugiej osobie potem w trzeciej , czwartej ....... w czym szuka szczęścia agiie nie wiem mam nadzieję że znajdzie

a ja nie mam swojej wizji. wiem że chciałabym znaleść swoje szczęście

nawiązując do tematu - nie wszyscy... szukanie zakłada jakąś aktywność... a są też tacy co biernie czekają aż ktoś ich znajdzie... co daje większą gwarancję, ze miłość się pojawi? nie wiem... no i jest różnica między szukaniem miłości a chęcią jej przeżycia... wszystkich to chyba dotyczy to drugie...

ciekawe dlaczego na przełomie czerwca i lipca mam takie przemyślenia ?