Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agiie

Dlaczego wszyscy szukają miłości?

Polecane posty

Gość a dlaczego......
no to szukasz chyba własnego cienia ... miłości nie znajdziesz mozesz jedynie znalezc przyjaciela z którym będziesz sie dzieliła swoją miłością a on z toba swoja i jak jeszcze dojdzie do tego wspolny seks to ....

agie bo ja to widzialam juz dawno ze sie oklamujesz :P kiedys byl bnawet taki topik ktory zalozylas, ze ludzie sie dziwia,ze jestes sama a Ty chcesz byc sama czy cos w tym stylu :P wtedy juz Ci chcialam to napisac,ale wtedy bys sie tego wyparla :P

aggie - jelsi szukasz prawdziwej doroslej milosci, to nic dziwnego, ze jej nie znalazlas jeszcze... bo bardzo trudno ją znaleźć... Nie patrz na kolezanki z netu i reala... Wszyscy zakochani, wszyscy kochają... Wiekszosc ludzi nie odróznia słowa kocham, od bardzo lubie... dla facetów "chce ją przelcieć" i "zakochałem sie w niej" to czesto synonimy... kobiety zachowuja sie czesto jak 15 latki, ktore stwierdzenie "podoba mi się" zastępują słowem "kocham go"... Jesli nie masz takich problemów semantycznych, to milosci łatwo nie znajdziesz... spotkasz zauroczenie, fascynacje, pożądanie.... ale nie miłość...

a dlaczego - to skoro znajde przyjaciela z którym będę dzieliła swoja miłość a on swoją miłość dzielił będzie ze mną to czy nie znajde miłosci? - coci- bo wtedy to była prawda

crem - piszesz banały, frazesy... Twoje słowa są miłe i odkrywcze, ale z ust 12 latka... Ale tu pisują dorosli ludzie

dlatego napisalem Ci crem - niczego nie rozumiesz.. temat Cie przerasta

komiczne ..sugerujesz że ja jestem bez uczuciowym pozbawionym ludzkich odruchów ??

Gość a dlaczego......
agiie czy ty uwazasz ze miłośc nie rowna sie szczęście ? tylko co ?

Gość a dlaczego......
pan komiczne czegos zazdrosci panu cream ... chyba ten drugi pan jest przystojniejszy..

Gość c.r.a.e.m
agiie zasługuje na wspaniałego mężczyznę bo jest wspaniałą kobietą np takiego jak ja :) nieiwem komiczne dlaczego tak się mnie czepiłeś... zazdrościsz mi czegoś pewnie i masz czego!!!😠

cream - :o -- komiczne masz racje dlatego ja baardziej szukam kogoś kto jest wolny jak ja, nie ma zobowiązań typu rodzina z kim można fajnie spędzić czas. a jeśli chodzi o miłość - to może ją kiedyś znajdę. mnie miłostki nie interesują

pan komiczne czegos zazdrosci panu cream ... chyba ten drugi pan jest przystojniejszy.. :D Komiczne, please... jak ty to wytrzymujesz...? :):):):):):)

agiie ...idz na spacer ,do kina do pubu ,na siłownie się zapisz może kogoś tam poznasz :)

agiie czy ty uwazasz ze miłośc nie rowna sie szczęście ? tylko co ? ja tak nie uważam, postawiłam tylko teze. zakładając że miłością można nazwać tylko tą spełnioną w której jest szacunek itd.. to owszem uważam że miłość = szczęście.

ide już sobie a ty agiie jak chcesz kogoś poznac to zrób sobie urlop od kafe i więcej czasu spędzaj na mieście a poznasz kogoś ;)

agiie powodzenia... zapomnij o swoich kompleksach sikoreczko i ruszaj na łowy :D

Gość a dlaczego......
agiie wypije dzis za twoje zdrowie i twoje marzenia .. jedno co warto to upić się warto !

dmuchawce latawce wiatr ..no właśnie ja sobie jeszcze zrobie detox od kafe :) ale tym razem dłuższy :)