Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM NO NIE WIEM

JAK ODRÓŻNIĆ ZAKOCHANIE OD ZAUROCZENIA?

Polecane posty

czyli ? czy moglabym prosic pare bardziej szczegolowych info ?

Gość obiektywna daj se już luz
zakochać się można w kimś, kogo dobrze się poznało zauroczenie to tzw. pomyślenie dupą tudzież penisem (pożądanie inaczej)

najpierw jest zauroczenie, ktore albo mija, albo przechodzi w zakochanie

Gość a po co
ci to wiedzieć ? myslisz ze to coś zmienia ?

obiektywna daj se już luz zakochać się można w kimś, kogo dobrze się poznało zauroczenie to tzw. pomyślenie dupą tudzież penisem (pożądanie inaczej) no no.....mnie dziewczyna zostawiła dla innego po 3,5 roku(z dnia na dzien) a po miesiacu juz z nim zareczona i mówi ze go bardzo kocha i to jest ten jeden jedyny................ZENADAAAAAAAAAAAAAAAAAA

w zasadzie też nasunęło mi sie pytanie, po co chcesz to doprecyzowywać? Jeśli jestes z kims, a pojawił się ktoś inny ciekawy obok Ciebie, to zgodze się, żeby się nad tym zastanawiać i mieć lampkę kontrolną włączoną, ale jesli jesteś sama, to po prostu sie temu poddaj i tyle. Niech się toczy do przodu - w końcu sama się zorientujesz, że kochasz lub że się wypaliło

Pytam sie poniewaz pojawil sie ktos ciekawy w moim zyciu. Nie wiem czy moge kogos kochac nie bedac w zwiazku. Mamy ze soba bardzo dobry kontakt, ale nie jestesmy razem. Czuje sie przy nim cudownie, mysle o nim 24 h na dobe, marze aby przebywac z nim jak najczesciej, czuje pociag fizyczny i potrzebe bliskosci z nim.

Gość obiektywna daj se już luz
brat niedźwiedź, zobaczymy co ta Twoja ex powie za kilka miesięcy :O, nie bądź taki pewien, że nie pożałuje decyzji ;) zdarza się, że po długotrwałym związku spotyka się kogoś, kto okazuje się TYM JEDYNYM, ale nie to zbyt często się nie zdarza.

według mnie z tym, że go kochasz to się raczej nie spiesz (wątpię czy na tym etapie to do niego czujesz) - to duże słowo, duże uczucie. Mysle, że jeśli tak będzie, to będziesz tego pewna. Natomiast co do zakochania sie czy zauroczenia - jeśli jesteś sama, to co to za różnica, jak to nazwiesz :) Jest super, układaj to jak najlepiej i już :)

Gość Energiczna 30-latka
13:54 brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) obiektywna daj se już luz zakochać się można w kimś, kogo dobrze się poznało zauroczenie to tzw. pomyślenie dupą tudzież penisem (pożądanie inaczej) no no.....mnie dziewczyna zostawiła dla innego po 3,5 roku(z dnia na dzien) a po miesiacu juz z nim zareczona i mówi ze go bardzo kocha i to jest ten jeden jedyny................ZENADAAAAAAAAAAAAAAAAAA A Tobie tego nie mówiła...? Zauroczenie może zmienić się w miłość, ale nie musi. Pod spodem - coś dla Ciebie... i dla niej. http://pl.youtube.com/watch?v=_lfaM6016Q8&feature=related Moonlight » Kiedy myśli mi oddasz Kiedy dotknął Cię pierwszy raz Podarowałaś mi pierwszą myśl Gdy powiedział coś co znasz Podarowałaś mi drugą myśl Kiedy zrobił coś - porównałaś... I dałaś mi kolejną. Może czasem brak Ci będzie moich słów Kiedy sama przed lustrem staniesz Kiedy on spokojnie będzie spał Chwytał to co mu dane. Z kimś innym będziesz W inną noc Oczy otworzysz przytomne Spyta sennie co Ci jest Po ciszy zbyt długiej odpowiesz - nic Kiedy kwiat Ci podaruje Nie róży ciepło poczujesz To ja będę i zapach mojej skóry Którego tak brakuje Podarujesz mi myśl W kąpieli, gdy ręce Ci zbłądzą Oczy zasnują mgłą w jeden punkt zapatrzone Kiedy nie swoich rąk zapragniesz... Podarujesz mi myśl Kiedy dziecka płacz przywoła Cię Gdy pusto w domu i cicho będzie Spojrzysz głaskając je - jak by ono wyglądało... Znów podarujesz mi myśl Gdy za siwy kosmyk włosów złapiesz swój I ręce zabolą zmęczone Zapytasz gdzie leżę ja, Że chcesz już sie przy mnie położyć I podarujesz mi ostatnią myśl. ...czasem żal przychodzi za póxno...