Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drobcia

Gluten

Polecane posty

Gość Drobcia

Od kiedy wprowadzacie Waszym maluszkom gluten? Kiedyś dawało się od 10 miesiąca życia, a teraz niby już od 5-6. Moja córeczka ma obecnie 5 miesięcy i lekarka kazała robić jej taką prowokację glutenem, czyli dodawać po łyżeczce kaszki manny 2 razy w tygodniu do zupki. Boję się, czy nie zaszkodzę małej, starszej córce wprowadziłam produkty glutenowe dopiero w 10 miesiącu.

A w jakim celu lekarka zaproponowała ,,prowokacje\" ? Bo tego to ja nie rozumiem :)

ja Zuzi daje poki co skorke od chleba i czasem deserek z kaszka manna ktora zawiera gluten, daje jej tez biszkopty...sprobuj zobaczysz czy nic sie nie dzieje:)male ilosci nie zaszkodza a jak cos sie stanie to bedziesz wiedziala od czego:)

Gość pepsee
A dawała któraś z Was tę zupkę jarzynową Gerbera z kurczakiem i kaszka manną?

Gość co to ten gluten
ja wogole nie wiem o co chodzi z tym glutenem a ostanio wszyscy o to pytaja i pisza tylko o glutenie. Ja tam nie wiem co to i po co! Lekarka tez mi nic nie mowi ale moja mala dostaje obiadki ze sloiczkow wiec pewnie tam tego nie ma poza tym je biszkopty danonki dla malych dzieci flipsy deserki i kaszki ryzowe.

Gość hannaj
zupkę z kaszką manną przetestowaliśmy. Nie było żadnego buntu na pokładzie. Synuś zjadł cały słoiczek ze smakiem.

Gość pepsee
hannaj, ale sama gotowałaś, czy dawałaś tę kupną gerbera?

No jak ktoś daje biszkopty... No to co tu mówić i wprowadzaniu glutenu, jak on dawno już wprowadzony jest :o