Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgorzkniałaZazdrośnica

JAK ZAUFAĆ

Polecane posty

Pradźcie mi co mam zrobić bym wkońcu zaczęła ufać mojemu chłopakowi? jesteśmy ze sobą od kilku lat, a mnie nosi na myśl, że mógłby mnie zdradzić. Najmniejszy wyjazd gdzieś beze mnie nieraz zaledwie na dzień, urodziny kolegi, na którym nie ma żadnych dziewczyn (!!!) a ja się boję, że mnie zdradzi?!:/ To już jakaś paranoja-wiem, nie musicie mi o tym mówić. Po prostu im dłużej jesteśmy tym bardziej boję się, że go stracę a jeszcze bardziej tego, że mógłby coś z inną... Nie daje mi żadnych powodów do tej nieracjonalnej zazdrości i braku zaufania a jednak...

pasuje mi i to zajebiście...

Gość ELWIRA123123
PO PROSTU NIE CZUJESZ SIE PEWNA SIEBIE MUSISZ INZCZEJ SPOJRZEC NA SIEBIE ZE JESTES ATRAKCYJNA NO CHYBA ZE MASZ DUZE KOMPLEKSY

Gość na twoim miejscu
pogodziłabym sie z myślą ze cie w końcu zdradzi ... tak to jest ze naogoł takie zazdrosne nieufajace podjrzliwe dziewczyny są zdradzane i nic na to nie poradzisz ...

Gość na twoim miejscu
tzn jest wyjscie z twojej sytuacji .... możesz zdradzić pierwsza i wtedy bedziesz bardziej czuła wyrzuty sumienia niż zazdrośc ..

Gość anja_22
mam tak samo. boję się, że gdy on wyjdzie sam, gdzieś gdziekolwiek zaślini się na jakąś pannę i nie wiadomo co. w sklepie- że pójdzie i będzie podrywał sperdawczynie, w pracy , że trafi mu się miła "zbyt" klientka. na piwie z kolegami- o to już masakra , że alkohol. ale ze mną to trochę inaczej bo mój dawał mi nieraz powody do zazdrości. i to poważne