Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestolatek

Jestem z związku z 22 letnią dziewczyną!

Polecane posty

Gość czterdziestolatek

Czy to nie zbyt duża różnica wieku? Wszelkie opinie i spostrzeżenia co do związków tego typu mile widziane :)

Gość czterdziestolatek
Zdaje sobie sprawę, że taki związek ma niewielkie szanse powodzenia, ale ciągnę to, bo jest nam ze sobą bardzo dobrze, szczególnie ona jest zachwycona... :)

taki zwiazek ma szanse!! ja mam becnie 34 lata moj maz 54 i jest suoer pobralismy sie kiedy ja mialm 23 a on 43 i nie widze problemu w zwiazku z tym, to njadojrzalszy zwiazek jaki mialam,kocham go na zaboj przez te wszystke lata corz bardziej :P pozatym facet jest jak wino ;)

Gość czterdziestolatek
Poza tym wyglądam młodo, nie widać tak różnicy wieku, ale i tak czuje pewien dyskomfort. No nic pewnie poddam się biegowi spraw... Czekam na opinie osób, które były w podobnej sytuacji.

Gość czterdziestolatek
No, no! :) różnica 20 lat! To mnie pocieszyłaś! :)

Gość 22 latka
ja mam 22 lata mój facet 30 i jest fajnie :D ale nie wyobrazam sobie byc z nim gdyby byl chociaz o rok starszy :P

heh wiesz nie przejmuj sie ludzimi, jak jest wam razem dobrze i ona jest na tyle dojrzala by byc z toba i gotowa zaakceptowc to ze sie zestrzejesz zybciej to sie uda:) ps. moj maz wyglada dlej n 35-40 lat :D a ja.. to kobiety brzydko soe strzeja :D mezczyzna co roku piekniejszy :D

Gość czterdziestolatek
:) Nie przejmuje się opiniami innych, ale sam jestem trochę zestresowany, że akurat padło na tak młodą dziewczynę, w tej chwili to chyba ja mam większe wątpliwości i wydaje mi się, że ten związek przetrwa najwyżej rok, ale i tak jestem zadowolony, że do niego doszło. :)

Gość Miss Pigi
Ja mam 22 i jest związana z facetem który ma 30 lat. Może to nie duża różnica ale niektórym bardzo przeszkadza. Nie przejmuj dużo jest dziewczyn które nie mają nic przeciwko takim mężczyznom.

Gość To na bank Czarek Pazura
Czarek! Jesteś zajebistym aktorem, ale Twoja Edytką to obciach. Jest brzydka i tylko podkreśla, że masz 40 lat. Daruj sobie.

wiesz jesli jest wam dobrze, jesli pchasz ja do nuki rozwoju pracy ... nie stopujesz jej i nie zawlszczasz to taki zwiazek ma duze szanse :) mi mz postawil warunek ze najpierw skoncze studia i znajde prace i dopiero sie ze mna ozeni :D mialm motywacje ajk w ten casz:) jestesmy bardzo szczesliwi, niedawno urodzilo nm sie 2 dziecko :) jesli ona nprawde cie kocha i ty ja to ten zwiazek przetrw, jesli chesz zaliczyc tylko mlada laske i odrazu spisujesz zwiazek na strty to ciezko bedzie

Gość taka sobie dziewczyna 20
ciagnij, jeestem w podobnej sytuacji ale moj facet jest jeszcze starszy od Ciebie... od ponad 3 lat jestem najszczesliwsza kobieta na ziemi... chociaz on tez na poczatku mial podejscie podobne do Twojego,,, myslal ze to nie przetrwa, ze zycie mi marnuje...nieprawda!!! pzekonalam go:) i seks jest super;) nie przejmuj sie tylko opiniami innych , oni sa zazdrosni o Twoje szczescie:)

Gość Pacierpnik
wy głupie picze...latacie za podtatusiałymi gościami którzy mogliby być waszymi ojcami...wzroujecie się na Cezarym Pazurze i Edycie Zając ! To załosne...oplułbym was, skopał a potem zakopał żywcem w grobie.........

chit chat dobrze prawisz:) pozdro:)

Gość autor to Czarek Pazura na 100

O i takich prymitywow jak nade mna trzeba sie wystrzegac:) pewnie ma problemy z wytryskiem biedactwo...

Gość Pacierpnik
teraz sie smiejecie a za pare lat bedziecie na pogrzebie wlasnego męża....liczcie sie z jego śmiercią !!! A i tak nawet jak nie umrze, to znudzicie mu sie i znajdzie sobie kolejną młodą ladacznice....glupie picze...nienawidze Was !!!!! :(

przykro mi ze tak bylo z twoja mama... ale nie wylewaj tu swoich frustracji baranie i otworz encykloipedie, przeczytaj i zrozum znaczenie slowa toleracja:)

Gość Cezary Czarek Pazura
Witam wszystkich ! To nie ja wymyśliłem ten temat, bo, powiem wam szczerze, opinia ludzi mi koło huja lata. Mślcie se co chcecie o mnie i mojej słodkiej Edytce, wyglądam na 30 lat i żyję w mojej iluzji i tak też umrę. Chcę być zawsze młody i dowartościować się kawałkiem młodej dupy, nie ?

a Ty Pacierpnik postaraj sie zrozumieć podtsrzałego playboya....wiem, moja wybranka nie będzie się mogła pochwalićtakim oldboyem, ale do diała...JESZCZE NIE ZDZIADZIAŁEM!

Chat-Chat super!! u nas jest 18 roznicy -ja 18 on 36 i tez jest super, ale o slubie jeszcze nie myslimy;)

Chat-Chat super!! u nas jest 18 roznicy -ja 18 on 36 i tez jest super, ale o slubie jeszcze nie myslimy;)

Gość Agresywny Młodzieniec
I co, idiotko, podnieca Cię taki stary ramol ? Staje mu w ogóle ?

Odkąd biorę codziennie viagrę poczułem w sobie przypływ wigoru i młodzieńczej energii. Już nie boję się łysinki i trzęsących się rączek, bo teraz mój ogier na nowo wojuje ! Edytka docenia że nie wielkość się liczy, a ilość zażytych niebieskich tabletek !