Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestolatek

Jestem z związku z 22 letnią dziewczyną!

Polecane posty

Jednak młody brak Ci kobiety :) Zajmij się czymś, a nie ciągle tylko o seksie myślisz. Rękę uszkodzisz, zdenerwujesz się niepotrzebnie, a tak to możesz rowerkiem pojeździć albo iść się zrelaksowac do parku na spacer:)

Gość pytanie mam.
Mam pytanie do Czterdziestolatka i Chat-Chata: jak i gdzie poznaliście tych swoich partnerów? :)

Gość Napalony 22latek
piszę jedną ręką, gdyż drugą nerwowo gmeram w kiszce stolcowej w poszukiwaniu kluczyków do szafeczki w której trzymam zdjęcia roznegliżowanych pingwinów długonosych z zadartymi kuperkami...

Gość Agresywny Młodzieniec
Ja szukalem jakiegos starszego partnera do wspolnych zabaw mesko-meskich ale chyba zaczeli sie pode mnie podszywac i usuneli ten topic. A oferta była poważna. Dozorca Marian mi juz nie wsytracza, on nie rozumie, że niektorzy mają szersze horyzonty niz tylko zakupy w Biedronce i kładzenie sobie na brzuchu plasterków szynki z miesnego stoiska w Biedronce:)

ja poznalm męza na stazu, moja firm wysll mnie do firmy w ktorej pracowal on, ja jestem prwnikeim on tez i razem podpisywlismy umowe:D a potem juz nm tk zostlo ze zyc bez siebie nie mozemy:> ja kcetuje to ze on sie strzeje i wole byc szczescilw 20-30 lt niz zmienic fcetow jak rekawiczki co 5 min

Gość do Chat Chat
Mężczyzna jak wino - lepszy im starszy? Może tylko dla ponad stukilowej kobiety, której nikt nie chce :(

Gość sjhdheb
Cha,cha cha,czerdziestolatrku,wspołczuje i to bardzo.napisałes,ze wygladasz młodo i nie widac tak roznicy wieku :-) Czterdziestolatek moze wygladac młodo,ale nie wyglada jak 22 latek,wiec chyba twoja 22 latka wyglada juz staro,ze nie widac tak roznicy wiekowej pomiedzy wami :-)

Gość Dokładnie z ponad
100 kg wagi to chyba nie miałabyś kogo zmieniać co 5 min. jak rękawiczki. A studentka jasno opisała co to za układ. Bardziej wyszukane kupczenie ciałem. Zajebiście dojrzały to facet, co chwali się tym, że wyrwał młodą, głupią, pustą dupę, której imponuje przede wszystkim jego kasa, prestiż. Sztuką jest znaleźć nie starucha z jajami do kolan, tylko młodego, przystojnego, dobrego faceta i z nim zdobywać doświadczenie. Nie uwieszać się jak bluszcz na starym dziadzie i pod przykrywką wielkiej miłości zwyczajnie zbijać na nim profity. Bo ma znajomości tudzież kasę. Trzeba być rasowym półmózgiem albo pasztetem, żeby zasłaniać się niedojrzałością rówieśników. A niby co, tylko taka młoda siska, jedyna i wybrana dostąpiła łaski "dojrzałości"? Dużo jest młodych, rozgarniętych ludzi obojga płci i nie byłabym tak święcie przekonana, że im starszy tym lepszy. To zależy od człowieka. Prawdziwa miłość się zdarza. Ale w większości to zauroczenia oparte na seksie i korzyściach. Jednak będąc ładną, wyrachowaną kobietą wolałabym poszukać zamożnego, ale młodego ciała. chat-chat, tobie wierzę, że nie skusił się na seks.

brdzo przepraszam ale 100kg mam po ciazy blizniaczej i urodzilam jak pislalam niedawno wiec mam prawo miec nadwage... wypchaj z siebie 2 dzieci to pogadamy... przed ciza mialam 75kg, 181 cm i wygladalam super, teraz tez nie jest zle bo przy wysokim wzroscie tych 100 kg nie widac az tak zeby wam szczenka opadla to wam wkleje moje zdjecie po porodzie 3 tygonie... brzydka nie jestem, dobrze wyksztalcona , mm swietna prace a meza kocham... zanim go poznlam skakalam z kwiatka na kwiatek i zmienialam facetow jk rekawiczki... i wiecie co ciesze sie ze jestem z nim bo nikt inny nie moze sie z nim rownac ... macie foto łajzy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/464ada2101cbbbab.html i powiem wam walcie sie :P 100kg chat chat

ps.zycie seksualne mamy barzo udane i wierz mi ze laki przy kosci wiecej potrafia niz 40kg klody

Gość do Chat-Chata
I dobrze, nie daj sie ;) Szczęścia życzę i niech się dzidźki dobrze chowają 🌼

Gość Dokładnie z ponad
No i akurat niewiele na tym zdjęciu widać. Pokaż fotkę w dżinsach, to porozmawiamy. Poza tym ja Ci nie mówię, że jesteś pasztetem. Ale też nie typem piękności dla której faceci co 5 minut traciliby głowę. Co do wagi i wzrostu. Jestem 5 cm niższa od Ciebie, ważę 59 kg i wcale nie jestem chuda jak patyk. Szczupła dziewczyna przy tym wzroście to waży 65 kg, nie 75-80. Tyle. A Ty bądź sobie jaka chcesz. Pisałam z perspektywy 22 dziewczyny, którą po prostu starzy, napaleni faceci brzydzą.

Gość Dokładnie z ponad
Przy tym, czyli przy Twoim 9waga 65). A pod zdjęciu nie opadła mi szczęka. Nie gustuje w wielkich babach. Wybacz.

Gość upppppppppppppppppppppppppp