Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesciara czy nie...

MAM NAJWSPANIALSZEGO MĘŻA NA ŚWIECIE...

Polecane posty

Sprząta mi 2 razy w tygodniu cały dom... Gotuje w weekendy gdy nie chodzi do pracy... Zawsze wybiera mnie, nie kolegów... Gdy ktoś z jego rodziny ma do mnie pretensje wybiera również mnie... Jestem zawsze najważniejsza... Namalował mnie na pół ściany u nas w domu... Wychwala pod niebiosa... Może uprawiać sex ponad 6 razy dziennie... Jest przystojny.... Zbudowany... Ładnie pachnie... Jest miły, jest ciekawy... Zabawny... A ja... Kocham nadal moją pierwszą miłość... A nie mojego męża. Miłość jest kretyńska... :(

Gość tak bywa niestety

Ja się czuje winna, że tak robie, ale wkońcu musiałam sobie ułożyć życie... A może ja sobie wmawiam tamtego?

Gość baba nie może
miec w życiu za dobrze bo od tego głupieje co widac dokładnie na twoim przykładzie , ale nie martw sie jemu już niedługo przejdzie , ty wtedy zrozumiesz co straciłaś i założsz topik - dlaczego odszedł do innej :O

Gość miałam troche podobnie.
teraz przeszło choc wiem, że popełniłam błąd.

Ja jestem dla niego dobrą żoną... Pozornie jest wszystko ok... Ale w głowie mam tamtego..I mam tamtego w głowie już 10 lat... A od 7 lat jestem żoną obecnego.. Bo skoro tamten odszedł to musiałam ułożyć sobie życie. Więc nie rozumiem o co Ci chodzi.

Ja mam okazje też tak skończyć :-o Ale nie daje się... Odtrącam tego nowego... Póki co nie umiem się przemóc.

Doceniam... Gdybym nie doceniała to nie wyszłabym za tego mężczyzne... Nie mówiłam, że mnie to nie cieszy. Ale wiem, że kocham tamtego... Kochanie a docenianie to troszke inna sprawa moja droga.

Gość piwo karmi
baba nie moze --> nie prawda!! ja mam takiego co pracuje codziennie, sprzata, pierze, gotuje (oczywiecie nie ze wszystko sam, na zmiane ze mna), poza tym jest mily, uczuciowy, sexy, przystojny, tez stawia mnie na 1wszym miejscu i go bardzo kocham wlasnie za to wszystko razem wziete! a co do autorki-> jak juz jestes mezatka od 7 lat to daj sobie spokoj z tamtym. zreszta cze3sto tak jest ze tesknimy za czyms zcego nie ma albo co stracilismy a potem jakbys zaczela znowu z bylym mogloby sie okazac ze to wszystko bylo tylko wyobrazenie i by ci sie znudzil. a moze i n ie...

Właśnie mi by się chyba przydały wczasy.... Z dala od ludzi... By się przekonać kogo mi brakuje. Nie jest mi łatwo... Pamiętam serial \"noce i dnie\"... Nie chce po smierci męża dopiero zrozumieć czy kocham czy nie... Za co ja kocham tamtego idiote, który zakpił ze mnie :(

dobrze ale doceniajac go nie dajesz mu szczescia tylko zerujesz na jego dobroci,dlaczego sie z nim nie rozwiedziesz skoro go cały czas oszukujesz i udajesz swoje uczucie do niego?

Mam być na zawsze sama? A uczucia mam do niego, ale nie umiem sprecyzować tego. A poza tym daje mu szczęście.

okłamujac go?wyjedz lepiej na te wczasy i zastanów sie nad wszystkim i nad tym czy warto byc taka egoistka.

Nie mówie mu niczego co nie jest prawdą...

Gość szcześciara gratuluję faceta
skąd jesteś?

Gość ciekawe ciekawe...
a macie dzieci?

Gość sexy blondi od urodzenia
wspolczuje Ci autorko :( Milosc nie wybiera to prawda. a moze gdybys tamtego spotkala teraz okazaloby sie ze wyidealizowalas jego obraz? moze kochasz tamto wyobrazenie a osoba juz sie na tyle zmienila ze w zasadzie nie istnieje? sprobuj sie rozprawic z duchami przeszlosci.

Gość onaaaaaaaaa7
o matko mam podobnie kochany maz i kocham go ale zawirowal mi w glowie koles boszeeee niemoge przestac o nim myslec on tez jest w zwiazku posrane zycie

Gość onaaaaaaaaa7
poznalismy sie w moj panienski i jego kawalerski boze co za lossssssssssssssssssssssssssssssss

pistacjaa Dla Ciebie wszystko jest czarne i białe... Mam być do końca życia sama ? :-o Nie wiesz nawet ile osób jest w tej sytuacji co ja..Może 60 %...

Gość ja zostawiłam męża
i wróciłam do mojej 1-szej miłości.maz był wspaniały ,ale zawsze myślałam o tamtym.teraz mam czego chciałam ..rozczarowanie i tyle.zawsze doceniamy cos co sie srtaci..pamiętaj

Gość ciekawe ciekawe...
Szczęściara z czasem na pewno pokochasz męża, a raczej zrozumiesz,że tez go kochasz a tamten to tylko wyobrażenie, idealizacja tego co było kiedys, w rzeczywistości pewno nawet nie dorasta do piet twojemu męzowi.A macie dzieci? A Twój były?Ułożył sobie zycie?Widujecie się czasem, przypadkowo?

Gość napewno nie jesteś
szczęściarą ! gdybyś kochała swojego męza to wtedy mozna by powiedzieć ze jesteś szczęściara a tak to jesteś nieszczęściarą .... nie jesteś z facetem którego kochasz i oszukujesz faceta który ciebie kocha to załosne strasznie ! wspołczuje ci ... twój mąz jest w sytuacji w jakiej jest wiele zon które równiez tak wspaniale dbają o swoich małzonków dogadzają itd a oni mają kochanki na boku ....

Gość ciekawe ciekawe...
szczęściaro nie odpowiedziałaś na moje pytania...

Gość do Szczesciary
nigdy nie powiedzialas mu "kocham"?? ty jestes szczesciara a on pechowiec :o