Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynki łąaczmy się

zamiast kawalow o blondynkach opowiadamy od dzis o brunetkach! -

Polecane posty

Gość Sratatatata
piegi mam na policzkach jestes ciemna blondynka/jasna szatynka.Brunetki to kobitki majace albo ciemny braz albo czarny.

Gość hehehe nastepna z teoria
psychologiczna:) topik ma inny temat. dlatego darujcie sobie opisy wygladu, uzywanych odcienie farb itp.

Gość jeeeeeezuuuuuuuuuuuusieeeeeeee
jestem blondynka i na poczatku to mnie wcale nie ruszalo, nawet sama opowiadalam, po kilkunastu miesiacach ciaglego wysluchiwania tych kawalow (to sie zaczelo z 12 lat temu) mialam juz dosc, kazda impra, kazdy wypad do klubu i te kawaly, rechot facetow i glupie usmieszki:P

Gość dokladnie ile mozna
sluchac tych pierdol. czas to zmeinic. ja tez bede dla rownowagi oopwiadac o brunetkach. sorry brunetki nie mam nic do was ale trzeba jakos to zrownowazyc. rude laski czesto mialy tez przewalone ze marchewki itp, choc rude wlosy sa piekne, dlatego o rudych opowiadac nie bede

Gość mnie tez to wnerwia
opowiedzialam wlasnie dowcip o brunetkach i dziewczyny brunetki sie oburzyly. a jak one opowiadaly podobne w zeszlym tygodniu to byly szczerze ubawione! teraz im jakos miny zrzedly. a chlopaki sie smieja i puszczaja oczka:) :) :) najlepsze - opowiedzialam kawal - a jedna z nich "chyba mialo byc blondynka, a nie brunetka", na co ja ze nie wlasnie brunetka. to ja opowiadam kawal i ja go znam moze ona zna inny:) mowie wam jakie miny!BEZCENNE! kto sie jeszcze przylaczy?:)

Gość kredkę
zawsze mogę tą kartkę zdjać ale ona przypomina mi o tym i w sumie kto wie- może kiedys jeszcze zanurzę się w tajniki wysp. natomiast w tej chwili zupełnie inna grupa zaprząta mą głowe i kto wie co z tego wyjdzie..

Gość dssae
no widze niele kawaly tutaj :O o matko, zal mi was dziewczyny :P

już jakiejś brunetce jest "żal":P:D

Gość ja nie wiem jak można
być taką idiotką żeby tworzyc podzialy z powodu koloru włosów... dno, dno totalne..:( w zyciu bym się nie przejmowała takimi kawałami, ale widać ze niektórym pannom to spędza sen z powiek...

Gość ejbisi
A ja jestem naturalną blondynką a przefarbowałam włosy na ciemne bo wyglądam o wiele lepiej i dobrze mi z tym :) jejku nie wiem o co tyle krzyku...... i tak 3/4 blondynek jest farbowana :o

spróbuj sie postawić w sytuacji żyda któremu niemcy opowiadają kawały o Auschwitz to może coś ci się w główce otworzy "nieidiotko"

Gość Sialalinkaaaaaaa
Tak juz sie przyjelo, ze kawaly sa o glupich blondynkach a nie brunetkach, wiec nie dziwne ze nikogo nie bawia, poza tym widze ze na tym topiku niektore blondynki naprawde sa jak te z kawalow i chyba o to sie burzycie, ze te kawaly idealnie do was pasuja, bo zadna madra blondynka by sie tym nie przejmowala

źle się przyjeło, to nie dystans tylko seksizm połączony z polityczna poprawnością, nie można opowiadać kawałów o czarnych (a mówienie Murzyn to już rasizm) a o blondynkach można, przecież niektóre z nich są jak te z kawałów:O ale wniosek:P

Gość o co tyle krzyku brunetki
skoro jestescie takie wspaniale to o co chodzi? puszczajcie kawaly mimo uszu. tak jak my do tej pory:)

Gość Sialalinkaaaaaaa
czy zle sie przyjelo? No nie wiem, pogadaj z tym kto to wymyslil, ale sie przyjelo. A co do tematu to kiepsko wam idzie

przepraszam ile ty masz lat ? :O "pogadaj":D

Gość Sialalinkaaaaaaa
no przepraszam mieszkam na slasku a tu sie tak mowi, lepiej powiedz ile ty masz lat?

udajesz czy jaja sobie robisz ? czy do kawałów o brunetkach pasujesz ? "pogadaj z tym kto to wymyslil"- co to ma być ? :D:D:D zrozum ja nie lubie wysłuchiwać non stop o tym jakie to blondynki są łatwe i głupie, mierzi mnie to i czuję niesmak, z dwa razy takiego opowiadacza oblałam piwem i tylko piwa mi było żal, nie lubię bo w tym jest sugestia o blondynkach w ogóle :P

Gość swiete slowa
i tak 3/4 blondynek jest farbowana - swiete slowa! ja tez zawsze twierdze ze te kawaly sa o farbowanych na swinski blond glupich brunetkach!

Gość Tadzik_TD
pierdu pierdu a gdzie te wasze kawaly bo z tego co widze to topik powstal by obrazac brunetki i udowodnic jak glupie sa blondynki i ktos ma jeszcze jakies watpliwosci ze kawaly sa o blondynkach???? Bo ja nie

wchodze w to! od dzis opowiadam kawaly o brunetkach. Wtedy nie bedzie dyskryminacji blondynek:) Moze i pomysl malolaty ale bardzo dobry:) kto jeszcze? wpisujcie nicki, najlepiej zaczernione:)

Gość dobre najlepsze
:) ale jazda. to jest genialne w swojej prostocie! nie moge sie doczekac az zaczne slyszec te kawaly jak wszystkie inne

Gość dobre najlepsze
co ty nie powiesz?:) idac twoim tokiem myslenia to ty gdybys byl madrzejszy nawet bys tutaj nie wszedl:):)

Gość Hikaru
hejÓÓm . Jaa jestem brunetkąą . I szczerze mówiąącc . To bawią mnie dowcipy , nie zależnie czy są o rudych ,blondynkach i brunetkach xdd. . bo w sumie jakbym sie przejmowała to bym siedziała teraz u psychologa. . A zdanie innych mnie wali ;]]. a jak sie śmieją ze mnie (czyt : z brunetek) to ja sie śmieje razem z nimi. Bo to przecież Tylko żartyy noo hellooł panie xdd.