Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankoaoo

czy zainteresowana by was jedna noc z facetem ktorego kochacie wiedzac ze. on...

Polecane posty

Ale Wy piszecie o miłości, a jaka to miłość, kiedy jego małżeństwa nie szanujecie?:( Przecież to może człowiekowi życie zniszczyć.

"a jaka to miłość, kiedy jego małżeństwa nie szanujecie?" Ju a co ma piernik do wiatraka? Szacunek do jego małżeństwa to kwestia moralności, a nie miłości

Hmmm jeśli byłby żonaty to ON ZDRADZA a nie ja Kazdy odpowiada za siebie...co miałabym go przytulić \'\'kochanie nie rób tego bo masz żone?\'\' Hehehe :O wiem jestem zła

kochałam. i nadal uwazam, ze za bardzo sie na to szanuje. mam pewne zasady :)

Klaudko, moralności też. Ale jak kocham prócz tego, że pożądam, to nie rozwalę komuś rodziny, życia. Niby jedna noc tylko, ale.. Ośmielę się w tym miejscu postawić tezę, że bardziej cierpi kobieta, która w takiej syytuacji nie ulegnie niż ta, która ulegnie. Żyć pragnieniem niespełnionym można całe życie, a to raczej przyjemne nie jest.

Gość cscsadc
Absolutnie nie! Doskonale wiem że czułabym się jeszcze gorzej. Kocham tylko wtedy gdy wiem że całą miłość obiektu uczuć mam dla siebie. W innych przypadkach wybijam sobie uczucie z głowy a cóż dopiero krzywdzenie siebie niezobowiązującym seksem...

Gość Uśmieszek07
Zdecydowane NIE!!!

Sami, też widzę różnicę. To Ty bierz telefon i obdzwoń byłych.:P:P:P Cholera, teraz to ja żałuję, że się nie zakochiwałam.😭

"Żyć pragnieniem niespełnionym można całe życie, a to raczej przyjemne nie jest." Justynko, a czym jest jedna noc??? To jest chwila. Dla mnie jenda noc z kims, kogo naprawdę kocham, a kogo musze rano bezpowrotnie oddać , to nie jest żadne spełnienie pragnień - tak naprawdę to chyba tylko większe ich rozniecenie

1 noc to jedna noc,oczywiście zerwałabym z Nim wszystkie kontakty by ponownie nie chciał,ale zrobiłabym to ,bo jak kocham to na 100% całą sobą. Ale na romans bym sie nie zgodziła,bo dzielenie sie NIm przez dłuższy czas za bardzo by bolało

...a powaznie milosc wyklucza stan posiadania. Jesli jest to jest darem. Nie ma, ze jest to MOJA kobieta, nie zawlaszczylem. Jest bo chce i sceny rozstania Nie odchodz bo sie posiekam nozem kuchennym sa zalosne. Boli, ale trzeba twardym byc. 🖐️