Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

No Paryz jest przepiekny. ze wzgledu na roznorodnosc nacji na ulicach, momentami przypominal mi nowy jork. Kocham paryz ale ....jak oni moga wytrzymywac z tymi kiblami? :)

czarna ty w niemczech? podolski i klose? o nieeee!! słyszałaś kiedyś wojewodzkiego i figurskiego?

nie mam, jarek mnie nie chce 😭 no i jarek nie ma francuskiego nazwiska i obywatelstwa tez nie dostane :O a francuzi sa jakos zajebiscie przystojni tego lata ;)

jakimi kiblami? nie korzystalam nigdy z wc publicznych w paryzu w jakiej dzielnicy masz tescia? :)

czarna? zaskoczyłaś mnie.... słuchasz eski rock??!:)

Nie korzystalas z kibla w Paryzu ??? :))) hahahaha, oj to nie stracilas wiele:) O matko , nie moge sobie przypomniec jaka to dzielnica.Ale z mapy cos mi sie kojarzy ze to rewir 12, albo 14. No nie pamietam, sprawdze jutro :)

Tam nigdzie , doslownie nigdzie, czy to w mcdonalds, czy w eleganckiej restauracji, nie ma muszli klozetowych.sa takie dziury w podlogach :) Serio .Ja nie moglam w to uwierzyc:)

czarna w licheniu tez tak jest...moja zona tam była... a jak ja byłem w berlinie to tam tez tak jest:) podobno ekologicznie, bo nie siadasz dupą nigdzie

Ja tez bylam w Licheniu ale albo z kibla nie korzystalam albo nie pamietam.Ale wiesz to sa jakies sporadyczne przypadki a tam to bylo masowe.W zeszlym roku jak bylismy, to mialam straszny problem z corka z tego powodu :)

kreda:D jakby cię nacisnęło, to robiłabyś kloca gdziekolwiek:D

moja siostra robila wieczorem za urzedem miasta we wroclawiu, a jej chlopak stal na czatach :D:D:D

jak na czas? robisz kupę normalnie jak w kiblu, tylko musisz celować w dziurę... kucasz nad dziura i robisz:) lepiej jak w krzakach:)

Czarna, jakos sie wreszcie wlaczyl internet, caly czas widzialam siec, oni ustawiali, ale nie mogl sie polaczyc i dzisiaj nagle cyk i sie samo zrobilo :) wiec korzystam poki moge bo pewnie rano nie bedzie, choc o 7 musze wstac :/ ale jutro ma byc goraco wiec pewnie pojde z bachorkiem na plaze, to odpoczne sobie hehe ;)

kurde od tego tematu to mi sie sikac zachcialo :D zw ;)

turkus a jakie masz bikini?:) kreda....na klatce schodowej?...tylko nie mow ze pełnoletnia juz byłaś....

bikini mam oczojebne czerwone, ze 4 miasta zszukalam zeby taki znalezc, ale opalam sie i tak w samych stringach, to tu normalne ;) tylko moja dupa jest nieprzyzwyczajona i juz 3 dzien jest czerwona haha :D

turkus w stringach? znaczy topless? pokaz fotke:)

kreda :D bo patrze na twoje zdjecie i mysle sobie czy ty mozesz byc taki dzikus...:D

haha, w zyciu, jak sie opalam to zakrywam twarz ksiazka albo recznikiem (w zaleznosci od pozycji) i powtarzam sobie : tu mnie nie znaja, nigdy wiecej mnie tu nie zobacza... :D:D:D ale tak serio to nikt nie zwraca uwagi, bo prawie kazdy tu sie tak opala, tylko mi ostatnio jakies dziecko podlecialo i zaczelo tate wolac i mowic "tata popatrz ta pani jest goła" :O i kurde musialam zmienic miejsce plazowania, bo mi zaczeli obok w pilke grac 😠

turkus:D no i ty tak z gołymi cyckami sobie tak leżysz i inne babki tez? chce jechać do francji.....

kreda, a ja nie mam Twojej foty, wymienimy sie? ;>

a propos fekalii: zamarzajac w nocy w gorach nic nie mogło mnie powstrzymać by przed moją wielką śmiercią spożyć kału indianina zygmunt staszczyk