Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TWINKYPINKY

czyja fote z kafe byscie chcieli zobaczyc?

Polecane posty

kurde i fajne osoby ktore lubia odchodza przez inne (cenzura) pestus nie wyglupiaj sie, masz tu pisac

Gość pestka niezalogowana
Nożyczki ... nie rozśmieszaj mnie dobrze ? Nie napisałam tego w czekiwaniu na czerwony dywan :O poza tym nie po to właże tutaj od czasu do czasu żeby na wstępie się wkurwać . Starałam się zdystansować już tyle razy że mi się więcej nie chce.

nozyczki zamiast starac sie namowic pestke do dystansu to namow jareczke zeby sie od niej odwalil dlaczego 30 letnia kobieta, ktora soba cos reprezentujke ma non stop znosic glupie teksty jakiegos gnojka? nawet jesli to forum to sa pewne granice i kazdy ma swoja wytrzymalosc

Gość pestka niezalogowana
koniec tematu jak ktoś będzie chcial mnie znaleźć to mnie znajdzie . dla niektórych ❤️ dla niektórych 🌻 wybierzcie se papa

Cześć ludzie! :D A ja dostalam dzisiaj robote i jutro ide 1 dzien do nowej pracy :classic_cool:

Gość
Gratulacje Jarku, żart powtarzany po raz setny nie śmieszy już chyba nikogo :o nieważne czy jestem mądrzejsza od pestki czy ona ode mnie, ważne, że obydwie jesteśmy mądrzejsze od Ciebie... brylujesz na necie, ciekawe czy w realu taki z Ciebie gieroj

w barze, przed wakacjami pracowalam w pizzerii, a wczesniej w innym barze, i wole byc barmanka niz kelnerka ;) mega sie ciesze, bo to taki bar z imprezami w kazdy weekend, i tylko na weekendy, wiec bede mogla sobie spokojnie dalej studiowac dziennie. jutro pracuje od 18 do 5, bosko ;) Samica jestes tu gdzies?

;) Nozyczki, chyba nie skoirzystam na razie z uslug Twojej kolezanki, bo dzisiaj dostalam propozycje amatorskiej sesji u kolegi koleżanki.. ale zdjecia robi swietne. zrobi nam lesbijska sesje :classic_cool: :D

Gość
pomysły się skończyły? sorry, Twoje żarty zawsze były cienkie... obrażam się za pestkę i za siebie, nie będę prowadzić rozmów na tak żenującym poziomie więc proszę już nie wymieniać mojego nicku w swoich rozważaniach, ok?

Jarek, a Ty biegac nie idziesz? bo ja wlasnie ide, musze popracowac nad udami do moich erotycznych zdjec :classic_cool: ale sie napalilam:D a wy nie przynudzajcie, klotnie tez zamulaja topik :O

Gość
idź się lecz, jesteś najbardziej irytującym trollem na kafe

Nozyczki, no na razie nie wiem, u kolegi mam za darmo, a zdjecia tez robi swietne, az byla w szoku.. tak czy siak dzieki :)

co tu znowu za jazda byla ? :o musze jutro dokladnie przeczytac, bo tylko tak pobieznie przelecialam teraz musze leciec, ale jutro wyglosze swoje zdanie na ten temat, jak sie wczytam w szczegoly :P 🖐️

jarek moja rodzina jest w porzadku, mnie ani nie bito ani nie wykorzystywano seksualnie, to z twoja familia jest cos nie teges bo spierdoliles od niej za granice i wolisz mieszkac z kotem co do spaczenia psych to mysle ze jestes bardziej spaczony ode mnie a od pestki sie odpierdol bo nudny jestes z tymi dennymi tekstamii, ktorre smiesza tylko ciebie zreszta:-O 🖐️

buhaahha patrz Turq zostalysmy wrzucone do jednego worka z creamem:P "No [roszę, gdzie tutaj widziałeś inteligentne osoby? Wszyscy już opuścili ten tonący statek, zostały same Turkusy, Tamary, Kremy itp. "

Tamari - buahahaha :D:D:D a co do jarka to.. juz mu mowilam, ze onjest jak stara dewota - nie lubi sexu, imrpez i mieszka z kotem :O :P idę spac bo wlasnie z pracy wrocilam :O (normalnie zakochalam sie od 1 wejrzenia w jednym szefie, a w drugim dopiero jak sie odezwal :D mam nadzieje, ze milosc do 1 nie przejdzie mi, jak ten sie odezwie :O hehe :D)

Gość Papierowe Rozyczki
boję się buki i kubusia puchatka😭 ide pod kołderke a Jaruś niech juz mnie nie bajeruje:p

bo? ja sie niczego nie boje :classic_cool: kupiłam sobie dzisiaj zajebiste buty i jestem euforycznie szczesliwa :classic_cool:

jak mnie zje, to już chyba nie bardzo będę mogła cokolwiek powiedzieć :D:D:D