Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss feministka

Widzieliście tą MEGASEKSISTOWSKĄ SZOWINISTYCZNĄ reklamę???

Polecane posty

Chodzi oczywiście o nowę reklamę sieci Mobilking... ta puenta na końcu: \"Drogie panie... wystarczy tylko GRZECZNIE POPROSIĆ...\" Ta reklama upokarza kobiety! Seksizm żyje i ma się dobrze niestety... Mam tylko nadzieję, że rzecznik ds. równouprawnienia dobierze się autorom tej żenady do czterech liter. To Trzeba tępić! Jestem oburzona... :(

Gość a reklama pewnego banku
upokarza mężczyzn i jakoś nikt się nie oburza :O a poprosić wystrczy :D idziesz do sklepu i prosisz o starter :P

Gość blackberry1119
Co do tej reklamy jest okropna, nigdy w zyciu nie kupilabym startera u tego operatora!!! Nawet jak bym miała płacić dwa razy więcej innemu operatorowi. Nie udała im się ta kampania reklamowa

Gość ** ** * *** ** *** *** *** ***
niestety kampania im się bardzo udała :( w sam raz operator dla "kolesi" z zadupiów co sie lansują i mają dramatyczne podejście do kobiet. ostatnio byłam na prowincji...szok co się tam dzieje. właściciel dyskoteki zrobił konkurs (nagroda była mp4), która z pań pokarze więcej ciała...za 200zł miał 7 striptiserek i sale nabitą gośćmi. takie tępę lanserskie łebki...w sam raz klienci mobilkinga.