Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tell me whyyy

Dlaczego niby idealni faceci nie interesują kobiet ?

Polecane posty

Gość tell me whyyy

spokojni, nie dominujący, którzy zadbają o rodzinę i jej się poświęcą, którzy żonę by szanowali, nigdy nie zdradzili itd ...dalczego tacy faceci są ignorowani ? Za to pęczkami ustawiacie się dla pewnych siebie lovelasów i cwaniaków...naprawdę chyba nie opłaca się być dobrym człowiekiem

Bo niektorzy tzw idealni faceci nie maja w sobie ikry, okazuja sie byc cieplymi kluchami. A mozna byc przeciez porzadnym czlowiekiem i miec w sobie to \"cos\".

Wiesz dlaczego tak jest??? Bo ci niedominujący etc. startują, ale wg własnego mniemania z przegranej pozycji...

A ja trafilam na kochanego faceta, ktory jednoczesnie jest zdecydowany i zaradny. jak widac mozna laczyc jedno z drugim:))

fajnie jest jak facet czasami dominuje i zdarza mu sie byc spontanicznym i szalonym...reszta z pierwszego posta mi pasuje.... bylam z takim spokojnym facetem, ktory zawsze sie ze mna zgadzal co bym nie powiedziala slyszalam odpowiedz"dobrze skarbie, bedzie tak jak ty chcesz" i wiecie dlaczego nie ejstesmy razem? bo ja sie z nim potwornie nudzilam...

Gość mnie interesuja
wiec nie uogólniaj

Gość ale 666663333
"jest zdecydowany i zaradny" ale czytać to nie umiesz :P zdecydowany i zaradny to nie jest połączenie dobry i dominujący :D

Gość zmanierowany krytykant
bo to jest definicja ciamajdy zyciowego a nie idealu :)

z reszta kazda kobieta ma swoj WŁASNY ideał, dla jednej to bedzie spokojny, mało dominujący facet dla drugiej szalony i spontaniczny...

Moj pierwszy chlopak byl tez przesadnie spokojnym i powaznym facetem. zero inicjatywy, zero wlasnego zdania, wszystko bylo pode mnie i w tym "jak chcesz kochanie", "tak zrobimy kochanie", "co chcesz robic kochanie", "co JA mam robic kochanie". Co z tego, ze byl dobry jak to byla ciota do kwadratu wogole bez jakiegokolwiek wlasnego zdania. Nawet nie mozna bylo z nim podyskutowac, wogole nie mial w zadnej sprawie wlasnego zdania. Teraz jestem w zwiazku (juz malzenskim) z facetem ktory ma swoje zdanie, przejawia inicjatywe, potrafi postawic na swoim. Jest szalenie inteligentny, mozna z nim podyskutowac na rozne tematy, a jednoczesnie to dobry kochajacy czlowiek i cudowny zyciowy partner.

moja wielka(byle jaka) popierdolona milosc byla takim lowelasowatym typem...3 lata wyciete z zycia..teraz jestem z czlowiekiem... madrym, ktory jest autorytetem dla wielu osob mimo swojego mlodego(27l)wieku, z kims kto kocha dba... i chyba faktycznie tak jest...kobieta to najpierw po mordzie musi dostac zeby sie otrzasnac z fantazji o magicznej milosci...fakt magie bywaja...ja mam teraz swoj zaczarowany swiat...ale jest to magia z dobrym czlowiekiem:0

Gość o bla di o bla da
bo są za mało męscy za bardzo wrażliwi kobiety boją sie że przy nich to one muszą o wszystko walczyc i o wszystkim myślęc , ze sobie nie poradzą bo tacy faceci wydają sie słabi

Gość mnie tacy faceci interesuja

Gość a mnie interesują tacy jak
Gwiazdor, czy on ma dziewczynę?

Gość dendryttis
bo kobiety są poje.ane

Gość Chloe.28
bo idealni nie istnieją...a niby idealni zazwyczaj okazują się ukrytymi draniami.

Gość Blondyneckaa
Tacy spokojni nie dominujący o ktorych piszesz ,,niby idealni" to totalne ciepłe kluchy. Często za wrażliwi i w dodatku pantoflarze. Bardzo często są metroseksualni, choć nie zawsze. Ja wole facetów z ikrą, ale podkreslam nie lovelasów i cwaniaków. Tyle na ten temat.

Gość chaotyczny
hm, ciekawy temat...a moje drogie panie co powiedziałybyście o facecie który ma te wszystkie cechy charakteru które zostały wymienione powyżej ?

Gość kara Anna
a skąd dziewczyna ma wiedzieć co dobrego tkwi w takim facecie, czy on ma to wypisane na czole? To się sprawdza w życiu i my marzymy o takich facetach, szukamy takich i znaleźć nie możemy, a tu okazuje się że tacy są obok nas. W pierwszym momencie widzimy "pawie pióra" i mamy wrażenie że taki facet ma wszystkie dobre cechy, zwłaszcza jak umie zabajerować, a my nie umiemy rozpoznać że to tylko bajer. Tu mówię o normalnych dziewczynach a nie o wyzwolonych łapaczkach przygód. Inna rzecz że pewnie zwracasz uwagę na takie łapaczki przygód. one często błyszczą tak jak uwodziciele i bajeranci, bo to działa w obie strony. I pewnie normalnych dziewczyn nie zauważasz a takie pewnie są obok ciebie.

Gość 6w43q5241434eu56432
Tak, tylko czy FACECI LUBIA ZAWSZE DOMINOWAC? i czy kobiety zawsze lubia sie podporzadkowac takim..? Rozni ludzie, nie mozna wiec tak generalizowac:o ale fakt za ieplymi kluchami nikt nie przepada.

Gość nosotros.
A moze tacy faceci interesuja sie wylacznie kobietami, ktorych wlasnie pociagaja cwaniacy jak ich nazwales? Dlaczego nie interesujecie sie tak samo dobrymi i cieplymi kobietami?