Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12123

co dzien uswiadamiam sobie ze lepiej byc samemu hmm

Polecane posty

Gość 12123

Gość 12123
opisalam sie i blad :P w kazdym razie Wam milego weczoru a mi dobrze jak jest pracuje na swoje mam tyle co potrzebuje a kiedys moze zmienie jesli bede chciec:)

Gość jacek1982
dobra spadaj kota przytulic haha

Gość 12123
nie mam kota nie potrzebuje przeytluj swojego albo jutro z rana biegnij do schroniska:P tak trudno przysowic ze sa ludzie wyzej od Ciebie:) oj przykro

Gość jacek1982
no to idz na spacer z psem hahaha stara panna

Gość i masz rację
związki są na 100% beznadziejne bo kobiety się do niczego nie nadają... opcjonalnie faceci jak jesteś płci odmiennej :classic_cool:

Gość 12123
rozumiem ze Tobie Jacek jest super przekonaj ze tak.... jestem odmiennej plci:P psa nie mam, i czy to takie dziwne? jestem sama (ja kobieta) bo tak chce, i wydaje mi sie lepiej niz z kims, porownanie mam, przekonajcie ze Wam super "czy zdradza, czy sprawdzic, czy on mnie kocha, czemu nie odpowiada itd mozna kogos zameczyc dajcie przyklad, ze jest super :P ja Was nie osadzam, ale ze tak powiem prosze bardzo aha chomika tez nie mam:P

Gość Chloe.28
123..nie wszyscy muszą być w związku, rozumiem Cię..jednak są takie chwile w życiu człowieka że raźniej jest , gdy ktoś bliski i kochany jest obok...kiedy jesteś zdrowa, młoda , masz rodziców...i jakoś się układa to samotność nie przeszkadza...jednak wszystko się zmienia ...i czasem drugi człowiek jest NAPRAWDĘ potrzebny, choćby po to, aby poczuć życzliwość, serdeczność, i nie mam na myśli np. pani Krysi z kiosku, a kogoś szczególnego..komu ufasz etc...

Gość 12123
oczywiscie Chloe to byloby super tylko mowa o kims, jak mowisz "ktos" nie superman zwyczajnie ktos na poziomie a nie po protu ktos zamiast kota, psa itp smiac mi sie chce choc nie powinnam ze przytul sie do czegos tam no problem lepiej niz do tego co bedzie rano robic problemy o naaajs:P

Gość hejludziska
rozumiem Cię ... mam faceta a same problemy. zadręczam i poniżam jego i siebie. to już lepiej być samemu ... niestety taką refleksją kończyly się wszystkie moje związki ... a teraz znów jest, hm, nieciekawie. mam 27 lat, zasluguję na szczęście, nie na zgryzotę.

Gość 12123
hewj ludziska :)wez wyluzuj co, ze kolesia nie ma i swiety spokoj, byl i sie zbyl, nikt ze mna nie zerwal jakos tak zeby bylo jasne, ale masz czysta karte, new life, jesli zechcesz ziemia pod nogami tanczy jak sie chce:)