Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajakochammojąmamę

muszę trochę pomarudzić ...

Polecane posty

Gość ajakochammojąmamę

razem od pól roku ... kiedyś pisal, że tęskni. kiedy zerwaliśmy na moment, powiedzial że czul pustkę. teraz? nie ma smsów na dobranoc. nie ma pocalunków bez powodu. dziś odwiedzilam go w pracy. podszedl, ale nie podal ręki, nie dal buziaka. czuję się tak, jakbym żebrala o czulość. mam inny temperament? nie chcę beznamiętnego faceta.

Gość chanelka24
aele przeciez to normalne ze w pracy nie bedzie ci okazywal czulosci, a pisal wtedy pewnie dlatego ze wiedzial ze moze cie calkiem stracic teraz jest juz ok i sie skonczylo, tacy sa faceci

Gość ejbisi
Wiesz co... jeśli po pół roku on się już tak zachowuje to odpuść go sobie. Przykro mi ale widocznie odkochał się :( ale nie zerwie pierwszy dopóki sobie nie znajdzie żadnej "na zastępstwo" - faceci już tacy są. Kopnij go w tyłek i szukaj szczęścia gdzie indziej.

Gość ajakochammojąmamę
twierdzi że kocha ... gorzej z okazywaniem. lapię się na tym, że wstydzę się inicjować seks. bo ja mu już mówilam, że rzadziej się kochamy, że nie lapie mnie za rękę gdy gdzieś jesteśmy, nie daje buziaka. zero reakcji. a ja potrzebuję czulości ...

Gość ajakochammojąmamę
no przepraszam, ja wiem że byl w pracy ... ale nikt nas nie widzial. a on po prostu nie przytulil, nie pocalowal. myślę że jako koleżankę a nie jako swoją kobietę przywitalby czulej. masakra. znudzilo mu się? ostatnio byliśmy na imprezie. rozmawial z kumplami. ze mną nie. nawet nie mamy sobie nic do powiedzenia. znajomi zauważyli. a ja dziś zauważylam brak przywitania. widać golym okiem, że on nie okazuje mi czulości i zainteresowania. widzą to inni. czuję się zażenowana. wstyd mi.