Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnabardzokobitka

Brak ochoty na sex

Polecane posty

Gość smutnabardzokobitka

Proze, pomozcie mi bo juz nie wiem co robic. Ostatnio (od około 3 miesiecy) nie mam wogole ochoty na sex. Najpierw myslalam, ze moze jest to spowodowane stresem, studiami, sesja itp ale juz sa wakacje! Odpoczelam i nadal nic!!! Moze to przez tabletki? Od 3 lat biore Yasmin. Na poczatku było wszystko dobrze. Moglismy sie kochac codziennie od rana do nocy wiec czemu tak nagle miałoby się wszystko zmienic? Dzisiaj gdy odmówiłam mu kolejny raz postanowiłam z nim o tym wszystkim porozmawiac. Strasznie jest mi teraz smutno bo On sie za wszystko obwinia. A mi jest z nim cudownie. Bardzo mnie pociąga i kocham go ze wszystkich sił. Wiem, ze robie mu wielka przykrosc swoim zachowaniem, ale przeciez nie moge sie zmuszac... Prosze, poradzcie mi co moge zrobic, zeby to zmienic? Myslicie, ze zmiana tabletek cos pomoze?

Gość kocham cie paula
👄

Gość smutnabardzokobitka
Orgazmy miałam, oczyiście nie za kazdym razem ale było mi z nim cudownie. Jezeli chodzi o masturbacje... hm... kiedys czesto a teraz? Nawet nie chce mi sie o tym myslec. Nawet gdy widze jakas pare w tv ktora uprawia sex to zdaje mi się, ze to wszysto bez sensu. Nawet juz nie fantazjuje. Jakos nie mam ochoty. Mam 22 lata. Wiem, do czego zmierzasz "jais tam facecie" ;) Pewnie chciałes sie upewnic czy moj partner mnie jeszcze pociaga? Mysle, ze pociaga mnie bardzo ale nie jestem tego pewna na 100% bo nie probowałam z zadnym innym.

Gość gość
Na bank przez tabletki 🖐️Niech Ci lekarz zmienia do skutku, a jak nie dają rady, to w ogole odstaw....na cholere Ci sie szprycować hormonami, jak sexu nie uprawiasz?

Gość smutnabardzokobitka
Myslalam, zeby wybrac sie do tego lekarza ale czytam sobie teraz o podobnym problemie na innym forum i tam pisze, ze zmiena tabletekraczej nie pomga. Rezultaty daje tylko odstawienie. Ale co z tego, ze odstawie i wroci mi ochota, skoro bede bala sie o ciaze i nie bede mogla sie wyluzowac? Wlasnie po to zaczelam brac tabletki, zeby sie nie martwic. Chyba nie chce całkiem ich odstawiac...

Pigułki to główny problem zaniku libido u kobiet Musisz skonczyć z nimi i spróbujcie dochodzić do orgazmu poprzez petting a potem z gumką.Musisz rozwiązac ten problem bo przecież seks jest potrzebny i nie możesz męczyc męża

Gość gość
A może spobuj Jasminelle?Są chyba najłagodniejsze...może po nich bedzie lepiej?A ja czytalam na Antykoncepcji swego czasu, że właśnie pomaga często zmiana tabsów. Poprobuj, co Ci szkodzi.

Gość smutnabardzokobitka
Napewno sprobuje. Jesli jest tylko jakas szansa... Jestem juz tym wszystkim załamana.

Gość llaalllaa
a jamam dziwny problem... lubie sie sama masturbowac..ale nie lubie tego robic z facetem.... najgorsze ze mam meża i wiem ze musze to robic.... mam z nim orgazmy ale nie zawsze. czasami sie zastanawiam czy nie doprowadzila do tego moja masturbacja bo robie to od bardzo dawna

Gość Marihuanistka
musicie zacząć jarać zioło, to jedyne wyjście. A jak już trawsko jaracie, to musicie jarać je częściej, najlepiej codziennie. Palę marihuanę codziennie od kilku lat, nieraz 2-3 razy dziennie i dzieki temu mam mega orgazmy !

Gość anastasiaL
llaalllaa napewno nie doprowadzila do tego Twoja masturbacja. Czytałam gdzies kiedys na ten temat. Masurbacja wplywa nawet pozytywnie, lepiej poznaje sie swoje ciało itp. Mysle, ze nie jest Ci dobrze z Twoim mezem dlatego, ze sama zadowalasz się lepiej niż robi to on. Chyba musisz go dokladnie nauczyc co i jak ;)