Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona_zalamana

potrzebuje rady

Polecane posty

Gość zagubiona_zalamana

hmmm mam pewien problem , czuje sie samotna. mam dwie niby przyjaciolki ale obie sa falszywe i dwulicowe wiec na ich pomoc raczej nie moge liczyc. udaja przyjaciolki ale nimi nie sa. mam 21 lat z chlopakiem jestem w zwiazku dwa lata, teraz odezwaöla sie do niego byla i spotyka sie z nia za moimi plecami. jeszcze z nim o tym nie rozmawialam bo "nie ma czasu"., byla dla niego bard wazna i mysle ze moglby mnie zostawic chociaz mowi mi ze mnie kocha, boje sie tego. boje sie zostac sama. na rodzine za bardzo nie moge liczyc bo mamie on nie pasuje a ojcec by chcial zebym byla szalenczo zakochana i sie juz zenila wiec o rozmowie nie ma mowy, a bracia maja swoje rodziny i swoje sprawy...

Gość całkowicie czarny kot
wiesz czego ci trzeba? dobrego poradnika o tym jak wzmocnić poczucie swojej wlasnej wartosci

Gość zagubiona_zalamana
poprostu nie wiem co robic mam dosyc wszystkiego... chcialabym sie dowiedziec czy jest ktos kto tez tak kiedys mial... wrazenie ze to co kiedys bylo najcenniejsze opuszcza cie

Gość dzieewczyno
mój właśnie siedzi z była na spotkaniu też nie wiem co tam się dzieje

Gość zagubiona_zalamana
wez ja nawet nie chce myslec... on robi wszystko za moimi oplecami od ludzi sie dowiaduje ze z nia byl... jestem teraz w innym miescie na dwa tygodnie i nie mam nim kontaktu gdansk a warszawa to troche daleko zeby sorawdzic...

Gość dzieewczyno
mnie zapewnia, że jej nie kocha i to jest służbowe spotkanie ale kto wie jakby było takie stadium jak u Ciebie, to poważnie zastanowiłabym się nad tym...

Gość zagubiona_zalamana
to byla jego pierwsza i mowi ze tylko chca sie spotkac pogadac co slychac ale po co by to ukrywal?? sama nie wiem twraz jak dzwonie to nawet nie odbiera.... nie wiem co robic tylko sie doluje

Gość całkowicie czarny kot
trzy pozycje, ktore znam Jacek Santorski 'sukces emocjonalny' Eva Maria Zurhorst 'kochaj siebie, a niewazne, z kim sie zwiazesz' Sue Atkinson 'teraz ja, czyli jak zbudowac poczucie wlasnej wartosci' :-)

Gość dzieewczyno
jesli u mnie do tego dojdzie... ja odejde...

Gość fgffhhf
ja tez sie boje ze moj chlopak zostawi mnie dal bylej .teraz sie nie spotykaja odkad zerwali (jestesmy razem 10miesiecy) ale boje sie ze na jakies rodzinnej imprezie sie spotkaja ona jest chrzestna jego bratanicy i zaiskrzy.

Gość zagubiona_zalamana
ja mu przestalam przez to ufac jestem tak zazdrosna ale tylko o nia ale to jego wina on jest nie fer nie mowiac mi o tym..

Gość Martita.....
skoros spotyka sie z byla to znaczy ze cos miedzy nimi iskrzy... kto normanly kochajacy swojego terazniejszego partnera spotyka sie z bylym partnerem??? Naprawde to jest przykre ale taka prawda.... ja na twoim miejscu to juz bym skonczyla ten zwiazek.... BAWI SIE TOBA! przepraszam ze tak pisze ale nie wyobrazam sobie takiej sytuacji w moim zwiazku. Trzymaj sie!