Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość le0nidas

Kobieta takze musi byc zaradna jesli chce takiego samego faceta

Polecane posty

Gość le0nidas

nie moze byc tak ze laska przychodzi "na gotowe", do wszystkiego powinni dpojsc razem. razem wziasc kredyt na mieszkanie, razem sie dorabiac. a dzisiaj jest tak zeto facet ma sie zazynac bo laska uwaza ze od zarabiania kasy jest wlasnie mezczyzna :-o

Gość miskaaaaaaaaaaa
bo facet jest wlasnie od tego, kazdy ktory mysli inaczej to ćwok...

Gość nu
moje zdanie jest takie - aby coś docenić trzeba na to zapracować samemu , a jeśli jesteście razem to dzieci róbcie razem tak jak i dom budujcie wspolnie.

Gość le0nidas
nu masz racje niestety dzisiejsze dziewczyny mysla ze jak sa na prawde ladne bo o tylko takich mowimy to uwazaja ze im sie wiecej nalezy i moga stawiac swoje warunki tylko dlatego ze sa ladniejsze od swoich kolezanek :-o dla mnie to zenujace i materialistyczne podejscie. widzisz, chce poznac dziewczyne ktora bedzie bardzo atrakcyjna nie tylko zewnetrznie ale i wewnetrznie, aby nie leciala na kase itd:-p

Gość st Leo
przy zaradnym facecie nawet bardzo niezaradna kobieta staje się zaradna jeśli on ją tego nauczy ale ty chyba mylisz zaradność ze stanem posiadania bywa że niezaradna dziewczyna bez majątku, przyczynia się w znacznym stopniu do pomnożenia wspólnego majątku i staje się utalentowana w kwestii zaradności jeśli jest chętna i pracowita i ma dobrą wolę, takiej ci życzę. Taka staje się kobieta która kocha i ma ambicje aby coś osiągnąć w życiu.

Gość miskaaaaaaaaaaa
ja jestem przecietna i co wg ciebie nie moge miec wymagan buhaha:D czyli tylko ladne maja prawo miec jakies oczekiwania... a facet jest od robienia pieniedzy...

Gość st Leo
czyli szukasz zaradnej lalki Barbie kryterium ograniczające- atrakcyjna

Gość miskaaaaaaaaaaa
bardzo czesto tak jest ze to facet wiecej zarabia, wiec jak w takim wypadku mają sie dokladac po rowno...

nu masz racje niestety dzisiejsze dziewczyny mysla ze jak sa na prawde ladne bo o tylko takich mowimy to uwazaja ze im sie wiecej nalezy i moga stawiac swoje warunki tylko dlatego ze sa ladniejsze od swoich kolezanek dla mnie to zenujace i materialistyczne podejscie. widzisz, chce poznac dziewczyne ktora bedzie bardzo atrakcyjna nie tylko zewnetrznie ale i wewnetrznie, aby nie leciala na kase itd Dlaczego uogolniasz? Nie wszystkie kobiety sa takie jak opisujesz, po prostu trafiasz na takie lub takie wybierasz. Istnieją też faceci, którzy zdając sobie sprawę,ze są atrakcyjni wykorzystują to wyciągając od swoich zamożniejszych partnerek pieniądze, albo bez krępacji mieszkają w jej mieszkaniu bo na wlasne ich nie stać... - to tez jest żenujące i materialistyczne podejście.

Gość st Leo
nie warto z tobą dyskutować szukaj sobie wyjątkowej plastikowej dziewczyny powodzenia w szukaniu

Gość le0nidas
aNNalogia - wiem ze sa tacy mezczyzni i dla mnie oni sa rowniez zenujacy jak kobiety materialistki. co do wygladu, zdecydowanie nie chce plastikowej babrie, tylko zwyczajna zadbana atrakcyjna kobiete a nie plastik, czy dla was atrakcyjna od razu kojarzy sie z pusta barbie ? jesli tak to wspolczuje :-o

Gość miskaaaaaaaaaaa
skoro chcesz zaradna to wez brzydule dobrz ci raze:P nie ludz sie...

Gość le0nidas
dlaczego mam brac sie za jakiegos paszteta ? nic mi nie brakuje wiec dlaczego ? do mnie lgna dziewczyny, tulko mam pecha bo trafiam na same wyrafinowane materialistki :-o chce na prawde atrakcyjnej kobiecej ( nie w domysle puszystej bo to oblesne i obrzydliwe :-o ) ale nie lecacej na kase czy to jest nie do spelnienia czy co ? :-o

Gość bardzo wkurzona zona
swoj swojego zawsze znajdzie :D

myślę, ze jest na temat atrakcyjości nie bede tu dyskutować bo to rzecz względna. Myśle, ze na znalezienie wyśnionej partnerki masz takie same szanse jak atrakcyjna samotna kobieta , zaradna na znalezienie przystojnego, zaradnego i inteligentnego partnera. a wiesz, ze czlowiek przyciąga do siebie ro czego sie boi lub o czym za dużo myśli :P

a poza tym - to że jakaś kobieta nie jest ładna czy zgrabna nie upowaznia nikogo do nazywania jej pasztetem. Takie teksty to chyba tylko rzucają jakieś zakompleksione salcesony :P

Idealna partnerka Dawno, dawno temu do pewnego mistrza zen przyszedł człowiek i powiedział, że nie może znaleźć dla siebie partnerki, która by mu odpowiadała i którą kochałby do końca życia. - A jaka miałaby być ta kobieta? - zapytał mędrzec. Człowiek zastanowił się chwilę, a potem rzekł: - Tęsknię do kobiety kochającej, mądrej, odpowiedzialnej, szlachetnej, radosnej, czułej, wrażliwej, delikatnej, pięknej, zmysłowej, zaradnej, silnej, samodzielnej... która kochałaby mnie do końca życia. Dodał jeszcze kilka równie rzadkich cnót, po czym zapytał mnicha, co ma począć. Mędrzec zajrzał mu głęboko w oczy i powiedział: - Znam absolutnie pewny, lecz bardzo trudny sposób, dzięki któremu spotkasz właśnie taką kobietę. - Jaki to sposób?! - zapytał ucieszony człowiek. - Jeśli mi go zdradzisz, oddam ci wszystko, co posiadam! - Niczego od ciebie nie potrzebuję - odpowiedział mistrz. - Musisz mi tylko przysiąc, że z niego skorzystasz. Człowiek przysiągł na wszystkie świętości, że zastosuje się do rady mędrca, a kiedy trochę się uspokoił, mistrz z naciskiem wyszeptał mu do ucha: - Jeśli pragniesz spotkać kobietę kochającą, mądrą, odpowiedzialną, szlachetną, radosną, czułą, wrażliwą, delikatną, piękną, zaradną, silną i samodzielną - to najpierw sam musisz się takim stać. Tylko w ten sposób ją znajdziesz. A nawet jeśli jej nie spotkasz, nie będzie to już wtedy miało dla Ciebie większego znaczenia.

Po czesci zgadzam sie z zalozycielem topiku.Dla mnie atrakcyjnosc nie oznacza tylko atrakcyjnosci zewnetrznej to cos wiecej np sposob bycia ,wyksztalcenie , zaradnosc zyciowa no i to cos co przyciaga .Wiec nie wiem czy dziwczyna ktora liczy tylko na faceta moze byc az tak atrakcyjna ,ale biorac pod uwage postrzeganie wiekszosci facetow wystarczy ze kobieta jest ladna i daje dupy i jest juz the best ...no ale jak kto lubi :) druga sprawa czy tylko wyjatkowo ladnie dziwczyny maja prowo do jakichkolwiek wymagan? ej no sorry to tak samo moge powiedziec ze brzydcy ,za chodzi czy tez za grubi faceci z malymi ptaszkami nie maja prawa do szczescia i maja sie brac za panny ktore im sie nie podobaja a tylko one zwroca na nich uwage. Nie badzmy smieszni ,kazdy ma prawo do szcescia do partnera ktory bedzie odpowiadal mu nie tylko fizycznie ale i intelektualnie czy tez we wsposobie bycia . :) autorze i nie obrazaj innych kobiet ktore maja troszke wiecej cialka niz inne ,okreslenie paszetet jest obrazliwe i swiadczy o Twojej kulturze i watpliwym obyciu .Tylko nie wyjezdzajcie mi ze sama jestem pasztetetem i dlatego bronie innych kobiet .Nie jestem nim ale nie musicie mi wierzyc poprostu facet ktorego kultura i wyksztaocenie jest na odpowiednim poziomie nigdy nie nazwie tak kobiete .