Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NatuSsiaczeQq

ratunku!!!

Polecane posty

Gość NatuSsiaczeQq

Mam pytanie. 24.06.08 kochałam się z facetem. Okres mam mniej więcej co 29-31 dni. Miesiączkę powinnam dostać wczoraj i jej nie ma :(((( Niby żadnych objaw nie mam prócz spóźniającego sie okresu ale ... zauważyłam że na piersiach mam niebieskie żyłki a czytałam na internecie że to może być jeden z objawów ciąży. Nie mogę jeszcze zostać mamą mam 17 lat rodzice na pewno wyrzuciliby mnie z domu. Mam myśli samobójcze!!:((( Proszę o jak najszybszą odpowiedz :((

niestety trafiłaś na swoje płodne dni. ale spokojnie, bo kobieta może zajść w ciąże praktycznie kazdego dnia, ryzyko będzie zawsze. ja bym się jeszcze nie martwiła - jeden dzień to nie dużo, dwa dni tez. powiem ci że jakiś czas temu tez miałam regularne okresy, co do dnia mogłam wyliczyć i wtedy był, ale pare miesiecy temu to sie rozregulowało i na ostatnią miesiaczke czekałam, nie 32, a 37 dni :/ tym bardziej że nie przychodzi mi na mysl powod tego opoznienia. wiec czasami tak sie dzieje. ale to prawda, zeby wiedziec na czym stoisz kup test ciazowy. samam go kiedys robiłam. i nigdy nie podejmuj nagłych decyzji, przemyśl wszystko z 5 razy. powodzenia :)

Gość noc polarna
jeden dzień spóźnienia to nic!!! Mi teraaz spóźnia się okres 3 tygodnie, robilam jeden test i negatyw, jutro zrobie drugi

Gość do NatuSsiaczeQq
fakt, jakies tam prawdopodobienstwo ciązy jest ale nie zabezpieczaliscie sie? skonczyl w tobie??

Gość NatuSsiaczeQq
zabezpieczyliśmy prezerwatywa

Gość NatuSsiaczeQq
nie nie konczyl we mnie

Gość wyczuwam Clarkę
! :o

Gość do NatuSsiaczeQq
jeu! i pewnie gumka nie pękła! dziewczyno wez sie uspokoj! okres ci sie przez stres spoznia wiec wez o tym nie mysl zrelaksuj sie i sobie nie wymyslaj ze w ciazy jestes

Gość NatuSsiaczeQq
a te niebieskie zylki??? one mnie najbardziej stresuja :(

hej mialam podobny problem niedawno zrob test i sprobuj przyspieszyc okres ja polewalam brzuszek ciepla woda i dostalam okres na drugi dzien ....na ognisku u znajomych :/ nie martw sie bedzie dobrze

Gość NatuSsiaczeQq
ale jak wyjdzie pozytywny ...;/:( boje sie go zrobic... a te zylki na piersiach??

zrób test! przecież jak jesteś w ciąży to to że go nie zrobisz nie spowoduje że dziecka nie będzie. co do żyłek- u mnie pojawiły się w 17 tygodniu ciąży, więc one nie są najlepszym zwiastunem wczesnej ciąży. zrób test będziesz wiedziała.