Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imbirowa hukuluku

depilator

Polecane posty

bardzo was proszę o pomoc :) chcę kupić sobie depilator bo mam już dość maszynek. Czy możecie i jakiś polecić?? bo ja nie mam zielonego pojęcia.. i powiedzcie jeszcze czy to bardzo boli :)

ja mam depilator braun, nie mam porownania z innymi, ale wydaje mi sie, ze jakosciowo calkiem ok. Ja mam bez nasadek, ale mozna kupic z, podobno mniej boli (jest np. nasadka wybrujaca).... No i tak szczerze, to na poczatku boli;)) Ale da sie wytrzymac, pozniej jest lepiej. W razie czego można wziac worek z lodem i przytrzymac chwile na skorze, troche mniej boli. Ale generalnie polecam, bo to jest wygodne (ja uzywam szczegolnie na pachy i uda, łydki raczej maszynka, bo sa z tym problemy - chyba ze sie \'zapusci\' dlugie dosyc, i wszystkie na raz wydepiluje, bo one rosna nierowno;) ) i to chyba tyle:) pozdrawiam

jesli bede mogla jeszcze pomoc w tym temacie, to bede kolo 21:)

Dziewczyna ja mialam na poczatku philipsa,pozniej drugiego philpsa satin ice,niby w porzadku ale system ich pensteke mi nie opdowiada,bo nie chwyta tych najmniejszych wloskow:( ostatnio kupilam panasonica taki najnowszy ze wszystkimi bajerami ktorego mozna nawet w wannie uzywac,ale byl beznadziejny wiec go zwrocilam do sklepu,mieszkam w niemczech wiec nie bylo problemu,przyjeli z powrtoem bez gadania caly czas chodzila za mna mysl o kupnie brauna,ogladalam go wiele razy,pensetki wydawaly mi sie porzadne no i ma takie male swiatelko ktore poswietla depilowany fragment,stwierdzial ze zainwestuje te 99 i wyprobuje,a jakby co to znowu oddam:) powiem Wam ze jestem zachwycona,chwyta te najdrobniejsze wloski,ma nasadke easy start ktora ma mniej peset dla poczatkujacych jest dobra,ma nasadke golaca i do depilacji twarzy,a takze rekawice chlodzaca,w sumie moglam sobie zaiszczedzic tych wszystkich dupereli bo nawet te tansze modele brauna maja swietne pensetki,a o to w sumie chodzi,boli to fakt ale nie wyobrazam sobie wrocic do golenia,brrr!

Gość kie ka
Ja mam brauna silk epil za 69 zł i sobie chwale :) nie ma zadnych nakładek ,ból jest ale da sie przeżyć

no wlasnie,ja w sumie tez polecam najprostszy model ale brauna,bo ma swietne pensetki,ja mam akurat drozsza wersje bo mnie na to stac,ale tanszym modelem bym tez nie pogardzila,najwazniejsze ze swietnie chwyta wszystkie wloski

ja mam ten ostatni, nie wiem, czy warto przeplacac i dac za depilator 500 zl, chyba bylo by mi szkoda;)) Ja ze swojego w sumie jestem zadowolona:) aaa moja Siostra ma ten za 204 - z tego co widze ma nasadke wibrujaca, ale ja jakos specjalnie duzej roznicy nie czulam;))

Gość griszka
ja mam philips beauty Satlinelle.Kupiłam go chyba z 6 lat temu i działa bez zarzutu do dziś.Nie miałam innego i też nie mam skali porównawczej.

jeśli chodzi o braun to w takim razie zastanawiam się nad modelem 2170 i 3170. Znalazłam je najtaniej za 50zł pierwszy i 90zł drugi. Drugi różni się od pierwszego tym, że podnosi włoski i ma jakąś nasadkę. Proszę doradźcie mi, czy warto wydać te 40zł więcej??

Gość upuupoupup

Gość upupupu

te wszystkie nasadki to nic szcegolnego,wez tansza wersje

Gość okt
a co myslicie o tym z roventy ???bo ja go mam i w sumie sama nie wiem czy jest dobry bo nie mam porownania gdyz innego nie mialam

Gość zastanawiam sie nad kupnem
imbirowa --- zapodaj tę stronkę na ktorej znalazlas za 5 dych :), chyab ze to na mieście gdzieś u Ciebie...

Gość kie ka
ja mam ten ostatni 2170 ;) nie mam porównania z tymi które mają nakładki ale jak dla mnie wydają sie one zbyteczne

Gość zastanawiam sie nad kupnem
czy depilatory nadają się do blond włosów...chyba bedę miala problemy z idelanym wydepilowaniem, jak to jest z tym dziewczyny

przejedziesz reka np. po nodze i poczujesz, czy jest gladka;)) jak nie to dallllej:D

Gość imbirowa
nie pamiętam dokładnie strony, ale jak poszukasz na ceneo albo tego typu to na pewno znajdziesz!

Gość brak słów
nata--- tutaj dziewczyna pyta się czy depilator nadaje się do blond włosów, a ty jej radzisz, ze jak bedą nadal włosy to trza przejechać raz jeszcze.....co za debilny tok myślenia.. jak kupi ten depilator, i bedzie do kitu, to na nic sie zdadzą twegłupiutkie rady !!!!

ojojoj, ktos mnie chyba obrazil. Postaram sie przemylczec. A co do tamtego pytania - zdaje sie, ze chodzilo o to,ze dziewczyna ma blond wlosy TAKŻE np na nogach, i nie widzi, czy dobrze je wydepilowala... A chce miec gladkie np. nogi, wiec moja rada jest jak najbardziej na miejscu, a twoja opinia jak najbardziej prostacka.

Gość naucz sie dziewojo czytac
ze zrozumieniem ,a nie po omacku

Gość naucz sie dziewojo czytac
wiadomo, ze blondyny mają cieńsze i słabsze owłosienie... dziewczyna sie pyta czy zatem depilator nadaje się do tego rodzaju włosów.... ooo matko, ludzie bez szkoly , czy naprawde trzeba wam wszytsko natacy podawać ??? zalosne

to ja juz w ogole nic nie rozumiem... Depilator wyrywa WSZYSTKIE wlosy - to chyba jasne, nawed dla osob o niskim ilorazie inteligencji. Widac tutaj prostactwo wychodzace u niektorych na kafeterii.

Gość pffff w głowie się nie mieści
ty mi mowisz ze mam niski iloraz inteligencji, dziewojo nie umiejąca czytać ze zrozumieniem..wiadomo, ze jak ma się słabsze włosy to ich nie wyrwie...