Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna Sowizdrzala

Świadectwo maturalne

Polecane posty

Gość Dziewczyna Sowizdrzala

Od roku jestem studentką. Gdy wpisywałam się na swój kierunek, złożyłam w dziekanacie swoje świadectwo. Teraz zarejestrowałam się na inny kierunek, na innej uczelni. Jeśli się dostanę, też będe musiała złożyć świadectwo. I teraz głupie pytanie - skąd je wziąć?? Żeby zrobić odpis, muszę mieć oryginał - mam go wypożyczyć ze swojego dziekanatu?? A duplikat wyrabia się raczej w przypadku zaginięcia, nie?? Może to głupie, ale się gubię...

jesli sie dostaniesz i zdecydujesz sie am pójsc, to bierzesz swiadectwo ze starej uczelni (co oznacza jednoczesnie rezygnacje z niej)

Nie wiem dokładnie, ale z pewnością nie rezygnujesz ze starej uczelni. Najlepiej zapytaj w dziekanacie.

Gość Dziewczyna Sowizdrzała
Nie no, jasne, że nie rezygnuję. Jest przecież masa osób, które studiują 2 kierunki, niektóre nawet 3. Dzięki Wam, ale czy jeszcze ktoś może się wypowiedzieć??

Gość storczykowa
ja wypozyczyłam swiadectwo z dziekanatu.zamierzam zrobic odpis u notariusza.

Pewnie też tak zrobię. A cz ktos wie, ile kosztuje taki odpis?? Slyszałam, że straszne pieniądze...;/

No tak, jeden odpis się dostaje... Ale ja go zgubiłam w gorączce składania dokumentów...

Gość Sialalinkaaaaaaaaa
a jesli rok po maturze bede zdawac z innych przedmiotow to dostane swiadectwo ze wszystkimi ubieglorocznymi wynikami i do tego nowymi czy tylko z tych przedmiotow z ktorych bede zdawac?